Ανατροπή - σοκ στην δολοφονία του μπάτλερ με ένοχο τον γιο βαθύπλουτου επιχειρηματία!

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του ροζ εγκλήματος!

Ανατροπή - σοκ στην δολοφονία του μπάτλερ με ένοχο τον γιο βαθύπλουτου επιχειρηματία!

Ανατροπή στο ροζ έγκλημα της Θεσσαλονίκης φέρνει η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Το 2017 οι εισαγγελικές Αρχές προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος γόνου επιχειρηματίας για την δολοφονία του μπάτλερ τους που διαπράχθηκε το 2013 μέσ στην βίλα τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πόλεμος στην νύχτα! Το ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε σε τραγωδία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου Ντέμης Ντάβαρη οι δικαστές έκριναν πως το δικαστήριο είναι αναρμόδιο να δικάσει την συγκεκριμένη υπόθεση,μ καθώς ο κατηγορούμενος ήταν φαντάρος κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Δείτε ακόμη: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αρμόδιο να επιληφθεί της δικογραφίας είναι η στρατιωτική Δικαιοσύνη, στην οποία και παρέπεμψαν την υπόθεση, η οποία θα διερευνηθεί από την αρχή.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε και είχε συγκλονίσει το άψυχο κορμί του μπάτλερ με καταγωγή από την Σρι Λανκα είχει εντοπιστεί να επιπλέει στην πισίνα της έπαυλης. Αμέσως οι αρχές έριξαν τις υποψίες του στον 33χρονος γιο του επιχειρηματία ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είχε έρθει σε επαφή με το θύμα.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι εκτελεστές του Κωνσταντίνου Κατσίφα! Οι νέες εξελίξεις που είδαν το φως! (Βίντεο)

Οι εκτιμήσεις γύρω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 33χρονου γιου της οικογένειας, στο κινητό του στο οποίο βρέθηκε φωτογραφίες γυμνών ανδρών και μορίων, σε συνδυασμό με τις κακώσεις στο άψυχο σώμα του μπάτλερ , οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως το κίνητρο του εγκλήματος ήταν σεξουαλικό.