Σοκαρισμένη η showbiz! Βρέθηκε νεκρή στα 47 της χρόνια η....

Σοκαρισμένη η showbiz!

Σοκαρισμένη η showbiz! Βρέθηκε νεκρή στα 47 της χρόνια η....

Το μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 47 ετών - Είχε τρία παιδιά με τον ράπερ Diddy που έγινε γνωστός με το όνομα Puff Daddy!

Το μοντέλο και ηθοποιός Kim Porter βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 47 ετών. Η ίδια ήταν σύζυγος επί 13 έτη του ράπερ Σον Κόμπς (Diddy). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τop 20: Διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν απίθανα... Δείτε τους στα νιάτα τους!

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στο TMZ από εκπρόσωπο του Diddy. Η 47χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Toluca Lake του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, προηγήθηκε τηλεφώνημα για διακομιδή της μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το τελευταίο διάστημα έπασχε από πνευμονία, ωστόσο τα αίτια θανάτου της δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Δείτε ακόμη : Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε το πιο λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον...

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε πως στην οικία βρίσκεται και κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών, παρόλα αυτά για την ώρα αποκλείεται πιθανό έγκλημα.

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: H επίσημη απάντηση του για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης»! Τι συνέβη;

Η σχέση της Porter άρχισε το 1994 και ολοκληρώθηκε τελικά το 2007. Στο διάστημα αυτό απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Η Kim είχε ακόμη ένα παιδί από προηγούμενο γάμο της με τον μουσικό παραγωγό Albert Brown. Ως ηθοποιός εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά show Single Ladies και Wicked Wicked Games, καθώς και σε ταινίες. Οι σχέσεις της με τον Diddy ήταν άριστες ενώ ο ίδιος στήριζε την τελευταία ταινία της, "Holiday Calendar".

Πηγή: Athensmagazine.gr