«Ξανασκοτώνουν τον αδελφό μου...» - Το ξέσπασμα της αδελφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα! (Βίντεο)

«Είναι σαν να ζούμε μια εμπόλεμη κατάσταση»

«Ξανασκοτώνουν τον αδελφό μου...» - Το ξέσπασμα της αδελφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα! (Βίντεο)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η αδελφή του, Ερμιόνη μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1, για την τρομοκρατία που βιώνει η ελληνική μειονότητα στην Βόρεια Ήπειρο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Λεωφορείο "καρφώθηκε" σε περίφραξη σπιτιού!

«Ξανασκοτώνουν τον αδελφό μου! Είναι ύβρις. Δηλαδή με τον νεκρό αδελφό μου να συνεχίζουν αυτό! Μέχρι και οι αρχαίοι Έλληνες θάβανε τους εχθρούς τους με τιμές, τους Πέρσες!», δήλωσε, αναφερόμενη στο γεγονός ότι η αλβανική εισαγγελία ζήτησε εξηγήσεις για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του αδερφού της από τον Δήμο Δρόπολης.

Δείτε ακόμη: Πλατεία Αττικής: Απίστευτη τραγωδία με δυο νεκρούς από πυρκαγιά!

Ενώ συνέχισε αναφερόμενη στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί: «Ότι υπάρχει στο χωριό κλίμα τρομοκρατίας, φόβου και όλα αυτά υπάρχει και οι άνθρωποι φοβούνται πολύ. Οι γονείς μου είναι πολύ σοκαρισμένοι και φοβισμένοι με όλα αυτά. Είχαμε ακούσει και πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι, ένα βράδυ μετά την κηδεία.

Δείτε ακόμη: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την χώρα! Η "Πηνελόπη" έρχεται και φέρνει καταιγίδες και χαλάζι!

Υπάρχει ηλεκτροδότηση, διακοπή ρεύματος, δωδεκάωρες διακοπές ρεύματος. Είναι σαν να ζούμε μια εμπόλεμη κατάσταση με αυτή τη χώρα. Θέλουν Ευρώπη; Δεν το νομίζω! Θέλουν τη μεγάλη Αλβανία; Ίσως! Μάλλον! Γιατί εγώ αυτό βλέπω, ότι ίσως θέλουν πόλεμο».

Δείτε το απόσπασμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: