«Mαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους» - Σοκάρουν οι ομολογίες γονιών για τα παιδιά τους!

Ανατριχίλα με περιστατικά βγαλμένα από το χολιγουντιανό θρίλερ «Εκτη αίσθηση»

 «Mαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους» - Σοκάρουν οι ομολογίες γονιών για τα παιδιά τους!

Απίστευτες μαρτυρίες παιδιών για «αόρατους» φίλους που ζούσαν ανάμεσά τους!

«Μαμά, βλέπω νεκρούς ανθρώπους». Με ατάκες και καταστάσεις που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες μέσα από το θρίλερ «Η έκτη αίσθηση» υποστηρίζουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι γονείς παιδιών... με αόρατους φίλους, που όμως ήταν κάποτε υπαρκτά πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βριλήσσια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ! Τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικών ένας ληστής



«Εχω μια καινούργια φίλη» είπε με χαρά η 3χρονη Ρόζαλιν στη μητέρα της Ρεμπέκα Εβανς, στον γυρισμό από τον παιδικό σταθμό για το σπίτι τους. Το αρχικό χαμόγελο στο πρόσωπο της Εβανς, ωστόσο, έσβησε γρήγορα, όπως αποκαλύπτει στη μαρτυρία της στην «Daily Mail», όταν άκουσε τη συνέχεια.

Δείτε ακόμη: Αμφιλοχία: 45χρονος εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

«Τη λένε Τίλι και ζει στο σπίτι μας. Είναι φίλη μου και είναι νεκρή. Και ο Αλεξ είναι φίλος μου. Ζει εδώ. Εχει πεθάνει. Το ίδιο και η μαμά του και ο παππούς του». Οσο κι αν η Ρέιτσελ Εβανς προσπάθησε να καθησυχάσει τον εαυτό της ότι όλη αυτή η φλυαρία της κόρης της δεν ήταν παρά οι φαντασιώσεις ενός 3χρονου, δεν τα κατάφερε, γι' αυτό και αποφάσισε να κάνει μια μίνι έρευνα. Προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι στο σπίτι τους είχαν ζήσει πράγματι ένα 10χρονο αγόρι, ονόματι Αλεξ Τέρνερ, το 1861, και μια 20χρονη κοπέλα, ονόματι Ματίλντα (Τίλι) Οκ.


Δείτε ακόμη:

Αντίστοιχη εμπειρία έχει ζήσει και η Κέιτι Τζόουνς με την 11χρονη σήμερα κόρη της Αλις, η οποία από την ηλικία των 2 ετών «βλέπει» αόρατες παρουσίες.

Δείτε ακόμη: Στον Σκλαβενίτη η ληστεία στα Βριλήσσια! Όλες οι εξελίξεις... (Βίντεο)

«Οταν ήταν 2, άρχισε να κλαίει πολύ και να μου λέει ότι κάτω από το κρεβάτι της είναι ένα κορίτσι, που το λένε Σίλα και ψάχνει τη μαμά του. Ψάχνοντας στα αρχεία των εφημερίδων βρήκα ότι στο σπίτι είχε δολοφονηθεί πράγματι ένα κοριτσάκι με αυτό το όνομα» αναφέρει η Τζόουνς.

Η μητέρα του 7χρονου σήμερα Λούκα, Τρίσια Τζόρνταν, αρχικά τρόμαζε κάθε φορά που ο γιος της έλεγε ότι «έβλεπε» τη νεκρή γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν μόλις 18 μηνών, όμως στην πορεία άρχισε να αισθάνεται κι εκείνη παρηγοριά από την «παρουσία» της. Αυτό που την τάραξε, όμως, περισσότερο από όλα ήταν όταν περνώντας έξω από ένα γειτονικό του σπίτι ο 4χρονος τότε Λούκα τής είπε ότι αυτό ήταν το σπίτι του Μάρτιν ο οποίος πέθανε σε πυρκαγιά. «Ελεγξα τα ονόματα και πράγματι ζούσε ένας Μάρτιν σε αυτό» δηλώνει.

Πηγή: athensmagazine.gr