Έκτακτο! Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της φοιτήτριας στη Ρόδο! «Αρνήθηκε να υποκύψει...»

Εξέλιξη βόμβα!

Έκτακτο! Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της φοιτήτριας στη Ρόδο! «Αρνήθηκε να υποκύψει...»

Την εμπλοκή τους στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο ομολόγησαν οι δύο άνδρες που κρατούνταν κι ανακρίνονταν από χθες στο Λιμεναρχείο του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι αφότου αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους μέσα σε σπίτι. Διαβάστε παρακάτω...

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση
στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα, στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο προκαταρκτικός ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη εξέλιξη! Δύο συλλήψεις για το θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο! Την πέταξαν στη θάλασσα ζωντανή!


Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονται, καθότι οι Αρχές εξετάζουν εάν οι δύο δράστες έχουν πετάξει πειστήρια στην θαλάσσια περιοχή όπου εγκατέλειψαν το σώμα της φοιτήτριας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται επίσης ένα λευκό όχημα που εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του σώματος της κοπέλας. Θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του θύματος.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 04 Δεκεμβρίου;



Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το βαν ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δύο υπόπτων, ο οποίος έχει επίσης ανακριθεί ώστε να διαπιστωθεί εάν συγκάλυψε το έγκλημα.