Ελένη Τοπαλούδη: Σοκάρει η πρώην σύντροφος του Αλβανού! «Γινόταν βίαιος αν δεν υπέκυπτα στις ορέξεις του»! (Βίντεο)

Η μαρτυρία κλειδί για το προφίλ του Αλβανού!

Ελένη Τοπαλούδη: Σοκάρει η πρώην σύντροφος του Αλβανού! «Γινόταν βίαιος αν δεν υπέκυπτα στις ορέξεις του»! (Βίντεο)

Σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του Αλβανού που φέρεται ότι δολοφόνησε την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.


Η κοπέλα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι και με εκείνη είχε γίνει βίαιος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: "Πάμε να το τελειώσουμε! Έλα να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε" - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας!


«Τον Αλβανό τον είχα γνωρίσει στα 14 μου, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Είχε συνέχεια σεξουαλικές ορέξεις. Δεν ήθελα να τον χάσω με τίποτα οπότε υπέκυψα. Το ήθελε συνεχώς. Ήταν βίαιος όταν δεν ήθελα να κάνω αυτό μαζί του. Το έπαιζε πολύ νταλικέρης. Είχε κρατήσει η σχέση μας έναν χρόνο. Το λάθος μου ήταν ότι αντί να προχωρήσω επέστρεψα....» ανέφερε μεταξύ άλλων! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ρόδος: "Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις!" - Το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο και ο εκρηκτικός kick boxer!