Έγκλημα στη Ρόδο: Για 8 ώρες μαρτυρούσε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη! Ψάχνουν και για άλλα άτομα! (Βίντεο)

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις!

Έγκλημα στη Ρόδο: Για 8 ώρες μαρτυρούσε στα χέρια των δολοφόνων της η Ελένη! Ψάχνουν και για άλλα άτομα! (Βίντεο)

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξης Κούγιας!


Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε αποκαλύψεις με νέα στοιχεία που συγκλονίζουν για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις και ανατροπές από τον Αλέξη Κούγια! «Και στο νοσοκομείο να την πήγαιναν...» (Βίντεο)

Συγκεκριμένα ο γνωσός ποινικολόγος υποστηρίζει ότι η νεαρή φοιτήτρια μαρτυρούσε κυριολεκτικά στα χέρια των δολοφόνων της για παραπάνω από 8 ώρες. Είναι ένα στοιχείο που προκύπτει μέσα από την έκθεση των ιατροδικαστών.

Ο Αλέξης Κούγιας περιέγραψε μια κατάσταση που προκαλεί ανατριχίλα.Ειλικρινά σοκάρει το γεγονός ότι άτυχη Ελένη περνούσε μία αληθινή κόλαση στα χέρια τον βιαστών και το δολοφόνο της για τόσες ώρες. Δεν λυπόντουσαν το κορίτσι που πραγματικά τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν ελεύθερη.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου!


Επίσης ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η αστυνομία ψάχνει το DNA στο χώρο της δολοφονίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο σπίτι υπήρχαν κι άλλα άτομα εκτός από τους δύο δολοφόνους της κοπέλας. Είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο όπως είπε ο ποινικολόγος εξετάζεται. Αν και οι δύο ως φερόμενη δράστες στην ανάκριση δεν έχουν ομολογήσει κάτι τέτοιο υπάρχει περίπτωση η αστυνομία να βρει στοιχεία που να συνηγορούν στην παρουσία ενός ή δύο ατόμων ακόμη. Δείτε το σχετικό βίντεο: