Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη - «Ο γιος μου, μου έδωσε ένα γράμμα για την οικογένεια της Ελένης»!

Τα λόγια του 21χρονου στην οικογένεια της Ελένης!

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη - «Ο γιος μου, μου έδωσε ένα γράμμα για την οικογένεια της Ελένης»!

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη και οι αποκαλύψεις που έκανε.

Ο πατέρας του ενός από τους δυο κατηγορούμενους μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το τραγικό τέλος της Ελένης Τοπαλούδη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη η κατάθεση του 21χρονου Ροδίτη! (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από την Ρόδο, μίλησε και για την ζωή του γιου του πλέον μέσα από τα κάγκελα και αποκάλυψε ένα γράμμα που του έδωσε για να παραδοθεί στην οικογένεια της Ελένης.

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Το bullying στους δημοσιογράφους και η έπαρση στον γάμο του!

«Δεν ήθελα να του φορτώσω επιπλέον πράγματα και να του πω τι λέει ο κόσμος γι αυτόν έξω. Ήταν ήδη φορτωμένος από το κρατητήριο. Μου έδωσε ένα σημείωμα για την οικογένεια της Ελένη στο οποίο έλεγε “Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, δεν είχα την δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως σοκαρίστηκα από την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και φοβήθηκα και για την ζωή μου”. Το γνωρίζω το παιδί μου εγώ αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο, ήταν παιδί που βοηθούσε».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: