Ελένη Τοπαλούδη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις! Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης φοιτήτριας! Τι ισχυρίζεται ο Ροδίτης στην απολογία του; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ελένη Τοπαλούδη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις! Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης φοιτήτριας! Τι ισχυρίζεται ο Ροδίτης στην απολογία του; (βίντεο)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρα με την μέρα και αφορούν στην ανατριχιαστική δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ξέσπασε με λυγμούς και κλάματα η μητέρα της! «Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι»! (Βίντεο)

Η οικογένεια της περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ίχνη dna τα οποία αναμένεται να αποδείξουν ποιος από τους δυο κατηγορούμενους νεαρούς έφερε το θανάσιμο τραύμα στην Ελένη.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας βρίσκεται σε σοκ... Δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει χαθεί το αγγελούδι του. Με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην κάμερα και αναρωτήθηκε πως ήταν άραγε οι τελευταίες της στιγμές και τι μπορεί να βίωνε η ψυχούλα της...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις από τη πρώην του Ροδίτη! «Ήταν βίαιος και στο κρεβάτι ήθελε...» (Βίντεο)

Ανατριχιαστικές όμως είναι και οι λεπτομέρειες που δίνει ο Ροδίτης κατηγορούμενος μέσα από την ομολογία τους.
"Όταν φθάσαμε στην περιοχή Φώκια την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ εγώ νόμιζα ότι θα την αφήσει εκεί στην άκρη, την πέταξε από τον δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε: "αυτό ήταν! Τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν! Ότι έγινε έγινε, εγώ δεν πάω φυλακή γι'αυτήν"! ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός.

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Το bullying στους δημοσιογράφους και η έπαρση στον γάμο του!

Όσο για τον λόγο που της στέρησαν τη ζωή; Ο νεαρός υποστηρίζει στην απολογία του πως ο συγκατηγορούμενος του είναι αυτός που την σκότωσε. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον είχα ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την χτυπά και τότε αυτός μου είπε "καλά να πάθει η κ...! εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα!"

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: