Ρόδος: Αυτός είναι ο νόμος της φυλακής! Πρώην κρατούμενοι αποκαλύπτουν μετά τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.... (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ρόδος: Αυτός είναι ο νόμος της φυλακής! Πρώην κρατούμενοι αποκαλύπτουν μετά τον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.... (βίντεο)

Τους νόμους της φυλακής εφάρμοσαν οι κρατούμενοι του Αυλώνα μόλις αντίκρισαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία και τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Μια ομάδα εφτά ατόμων, μπήκε στο κελί του και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σοκάρει... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Βγήκαν τα αποτελέσματα! Είχε δίκιο ο 19χρονος κατηγορούμενος! Βιάστηκε μέσα στις φυλακές!

Οι κρατούμενοι έπεσαν πάνω του και τον χτυπούσαν αλύπητα. Εκείνος φώναζε συνέχεια πως δεν το έκανε εκείνος και δεν σταμάτησε στιγμή να ρίχνει ευθύνες στον συγκατηγορούμενο του.

Άγνωστο μέχρι στιγμής, πως βρέθηκαν οι υπόλοιποι κρατούμενοι στο κελί του, αφού έπρεπε να είναι μόνος του σε κελί.

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Καταγγέλλει ότι τον βίασαν μέσα στη φυλακή ο 19χρονος φερόμενος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη!

Ανατριχιαστική όμως είναι και η μαρτυρία ενός πρώην φυλακισμένου στην κάμερα του Star, για τους νόμους που επικρατούν και εφαρμόζονται στις φυλακές. "Έχω δείρει εγώ ο ίδιος έναν βιαστή! Του είχα φτιάξει εγώ μια κρεμάλα να πάει κρεμαστεί. Έμαθα ότι είχε βιάσει ένα 11χρονο κοριτσάκι. Στο λέει ο Αρχιφύλακας πως αυτός είναι βιαστής..." αποκαλύπτει.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Μαρτυρία σοκ για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου - «Του είπαμε να γδυθεί και μετά...»(Βίντεο)

"Πήρε το ελάχιστο που του άξιζε" ανέφερε άλλος κρατούμενος ο οποίος φέρεται να ήταν ο αρχηγός της ομάδας του ξυλοδαρμού του 19χρονου.


Ανατριχιαστικά είναι και τα όσα υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση τους!

Ο Έλληνας κατηγορούμενος ισχυρίζεται στην ομολογία του πως όλα τα έκανε ο Αλβανός κατηγορούμενος και μάλιστα την κάρφωνε στο λαιμό με μαχαίρι ενώ εκείνος του έλεγε να σταματήσει ενώ δεν δίστασε να του ζητήσει ένα άλλο μαχαίρι γιατί η 21χρονη φοιτήτρια ήταν... σκληρόπετση!

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: