Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο που δολοφονήθηκε η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο!

Η πρώην σύντροφος του 21χρονου Έλληνα αποκαλύπτει τα πάντα!

Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο που δολοφονήθηκε η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Οι κατηγορούμενοι για την ανατριχιαστική δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε νεκρός 23χρονος!

Στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση τους, οι δυο νεαροί διαφώνησαν στα περισσότερα σημεία.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στις "Αλήθειες με την Ζήνα" o 21χρονος Έλληνας σε ερώτηση που του έγινε κατά την εξέταση απάντησε πως "δεν την σκότωσα εγώ, την σκότωσε εκείνος" (εννοώντας τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του) ενώ ο 19χρονος είπε: "έπρεπε να θυσιάσω τη ζωή μου για να την σώσω και δεν το έκανα. Θα ζω με τις τύψεις...".

Δείτε ακόμη: "Σεισμός" στην showbiz! Ο σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας έχει κατηγορηθεί βιασμό και έχει μπει φυλακή για ανθρωποκτονία!

Όπως προκύπτει από τις ομολογίες τους οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι έκαναν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα ενώ βγαίνει ως συμπέρασμα ότι το συγκκεριμένο δώμα το είχαν χρησιμοποιήσει και άλλες φορές για ερωτικές τους συνευρέσεις με άλλες κοπέλες.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το στέκι τους δηλαδή.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο 21χρονος κατηγορούμενος από τον Αύγουστο διατηρούσε σχέση με νεαρή κοπέλα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν είχαν βγάλει και οι δυο βόλτα τα σκυλιά τους, και η νεαρή κοπέλα τον χαρακτηρίζει ως τρυφερό και στοργικό.

Δείτε ακόμη: Bόμβα! Πέθανε γνωστός Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής!

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον "αέρα" της εκπομπής, είναι ο 21χρονος σε προσωπικές του στιγμές με την σύντροφο του.

Ξέγνοιαστος, είτε μέσα στο δώμα που μαρτύρησε η Ελένη Τοπαλούδη, είτε στη θάλασσα να παίζει με τον σκύλο του, ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο να απολαμβάνει τα νιάτα του και την κάθε στιγμή.

Δείτε το βίντεο: