Ξεσπά η μητέρα του Ριχάρδου - «Έχω περίπου δέκα χρόνια να τον δω…Δεν του έχω μιλήσει ακόμη»!

Σπάει την σιωπή της!

Ξεσπά η μητέρα του Ριχάρδου - «Έχω περίπου δέκα χρόνια να τον δω…Δεν του έχω μιλήσει ακόμη»!

Η μητέρα του γνωστού ενεχυροδανειστή μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου.

Όπως αποκάλυψε έχει χρόνια να τον δει, περίπου 10 χρόνια. Ο γιος της έκανε έναν γάμο και έφυγε από την Βραζιλία γιατί είχε γεννηθεί στην Ελλάδα και έχει συνηθίσει εδώ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τραϊάνα Ανανία: Νομικές περιπέτειες για την ηθοποιό - «Θα σε σκίσω μωρή κ@ρι@λα»! Τι συνέβη;

Η μεγάλη του αγάπη είναι η ζωγραφική. Όπως η ίδια λέει ο γιος της δεν θα έκανε όσα τον κατηγορούν, ήταν ένα παιδί που είχε τα πάντα και πάντα βοηθούσε την οικογένεια του όσο και άλλους ανθρώπους.

Η ίδια μιλώντας σπαστά ελληνικά δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ανήσυχη. Μπήκα στο Facebook και όπως μπήκα και είδα τους φίλους του στα σχόλια να συζητάνε, εγώ στενοχωρήθηκα. Έμεινα… τρελάθηκα δηλαδή, γιατί ο γιος μου ποτέ δεν είχε τέτοιο πράγμα στο μαγαζί. Έρχεται στην οικογένεια, βοηθάει την οικογένεια και όλους τους ανθρώπους, είναι πολύ άνθρωπος. Και εγώ με την Ελλάδα έχω μεγάλη αγάπη και λέω πώς η Ελλάδα κάνει κάτι πράγματα τέτοια. Ποτέ δεν ήταν ένας άνθρωπος κακός.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Σε αυτό το κορυφαίο πρόγραμμα θα την δούμε να τα "δίνει" όλα! (βίντεο)

Έχω πολλά χρόνια να τον δω, γιατί έφυγε από την Βραζιλία και μου είπε, μαμά θα πάω να δουλέψω, γιατί έχει γεννηθεί εκεί. Ο άλλος μου γιος έχει γεννηθεί στην Βραζιλία και μένω μαζί με τον άλλο μου γιο και με τα εγγόνια μου. Έχω περίπου δέκα χρόνια να τον δω… Δεν του έχω μιλήσει ακόμη. Μου λείπει πάρα πολύ. Ποια μητέρα δεν θα κλαίει;

Αγοράζει και πουλάει. Αγοράζει και πουλάει. Έτσι ήταν πάντα οι δουλειές του. Πάντα με βοηθούσε οικονομικά. Το παιδί μου πάντα με βοηθούσε. Θέλω να του πω, ότι τον αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: athensmagazine.gr