Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)

Τι αναφέρθηκε on air;

Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)

Η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά και αφορούν στην δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Τα στοιχεία αυτή τη φορά αφορούν στο παρελθόν των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκ στα Τρίκαλα: 35χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία αυτά, φαίνεται πως η Ελένη Τοπαλούδη δεν ήταν η μόνη κοπέλα που πέρασε την πόρτα του συγκεκριμένου σπιτιού.

Οι μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως στο σπίτι στους Πεύκους, μια από τις κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι ήταν ανήλικη!

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Φοβάται ο 19χρονος Αλβανός, χαλαρός ο 21χρονος ο Ελληνας στις φυλακές Γρεβενών!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου", προβλήθηκαν όσα είπε το ένα από τα δύο κορίτσια για τους φερόμενους ως δράστες, αποκαλύπτοντας όσα είχαν κάνει ένα βράδυ στην ανήλικη φίλη της οι δυο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε την ιδανική φούστα που αναδεικνύει τις καμπύλες και κρύβει τις ατέλειες!

"Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο, και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται… Μου είχε πει ότι την είχαν πιάσει από το χέρι και της είχε αφήσει μελανιά… Μου είχε πει ακόμα ότι την είχαν βάλει με βίαιο τρόπο στο αμάξι… Πήγε στο σπίτι επειδή φοβόταν, της έβαλαν αισθησιακή ταινία και της είπαν ότι θα κάνουν ό,τι έβλεπαν… Ξεκίνησε και έκλαιγε και επειδή μάλλον είχαν φοβηθεί την άφησαν και έφυγε… Δεν θέλει να το πει στους γονείς της, εγώ όμως της είπα να το κάνει…" ανέφερε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο: