Ρόδος: Κατάθεση ανατροπή στην υπόθεση! Είναι ο 21χρονος Ροδίτης χρήστης ουσιών; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ρόδος: Κατάθεση ανατροπή στην υπόθεση! Είναι ο 21χρονος Ροδίτης χρήστης ουσιών; (βίντεο)

Κατάθεση που φέρνει ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη που βρέθηκε πεταμένη σε απόκρημνη παραλία της Ρόδου.

Η κατάθεση είναι της μητέρας του 21χρονου Έλληνα κατηγορουμένου, η οποία υποστήριξε πως ο γιος της είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σέρρες: Τραγωδία με τρένο και τρακτέρ! Νεκρός ο οδηγός!

Όπως είπε η μητέρα του κατηγορούμενου για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, ο γιος της όχι μόνο είναι χρήστης αλλά παρακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης στο νησί και πηγαίνει σε ειδικούς οι οποίοι τον υποστηρίζουν ψυχολογικά στην προσπάθεια του αυτή.

Η κατάθεση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξη Κούγια ο οποίος τόνισε πως κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του Έλληνα κατηγορουμένου.

Από την μεριά του, ο δικηγόρος του 21χρονου τόνισε πως: "Σιγά σιγά με τα στοιχεία που έρχονται στο φως θα φανεί ποιος λέει την αλήθεια!"

Δείτε ακόμη: Θλίψη στη showbiz! "Σίγησε" για πάντα η φωνή σπουδαίας τραγουδίστριας...

Ο 21χρονος υποστηρίζει στην ομολογία του πως δεν είχε πάει άλλη κοπέλα στο συγκεκριμένο σπίτι όμως μια καταγγέλουσα μίλησε στην κάμερα του Star και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Με πήγαν στο δωμάτιο. Έλεγα όχι δεν θέλω και ο άλλος.. μου λέει "αν δεν κάνεις αυτό που λέω δεν φεύγεις από δω και ο άλλος μου έριξε ένα χαστούκι!".

Η κοπέλα μίλησε στο Star και υποστηρίζει πως πριν από ένα μήνα είχε βρεθεί στο σπίτι που έζησε την απόλυτη φρίκη η Ελένη Τοπαλούδη.

Όμως και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούηδη μίλησε στην κάμερα του Star και τα λόγια του συγκλονίζουν... Ο άτυχος πατέρας ανέφερε ποιες είναι οι τρεις πιο σοκαριστικές στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Όταν τον ειδοποίησαν ότι το παιδί του είναι νεκρό, όταν άδειαζε το σπίτι της και όταν πήρε με το αεροπλάνο το άψυχο κορμάκι της να το μεταφέρει στη γενέτειρα της.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: