Ελένη Τοπαλούδη: Και νέα στοιχεία! Ο Έλληνας κατηγορούμενος είχε "καρφώσει" μπουκάλι στο μάτι ενός φύλακα! (βίντεο)

Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Ελένη Τοπαλούδη: Και νέα στοιχεία! Ο Έλληνας κατηγορούμενος είχε

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν μέρα με τη μέρα το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Ελένης Τοπαλούδη είναι ραγδαίες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πάτρα: Μανιακός "μπούκαρε" σε εκκλησία με μαχαίρια ενώ γινόταν γάμος! "Πάγωσαν" οι καλεσμένοι! (βίντεο)

Νεαρή κοπέλα καταγγέλλει στην κάμερα του Star πως ο 19χρονος Έλληνας κατηγορούμενος είχε επιτεθεί σε φύλακα του σχολείου με ένα μπουκάλι. "Του το είχε καρφώσει στο μάτι" είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ο Έλληνας και ο Αλβανός συνεχίζουν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον καθώς άλλα έλεγαν στους Λιμενικούς άλλα στην ανακρίτρια και αλλά στην κατ'αντιπαράσταση εξέταση τους.

Ο Λιμενικός που συνέλαβε τον Έλληνα συνεχίζει να είναι σοκαρισμένος με τα όσα του αποκάλυψε ο κατηγορούμενος.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μάνας! - "Μου πήραν τον λεβέντη μου..." - Η έκκληση Αλέξη Τσίπρα! (βίντεο)

"Ενώ τον είχαμε συλλάβει, μόνος του μας αποκάλυψε πως "Ο.. της έριξε ένα ¨κροσέ" και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο... εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε." λέει μεταξύ άλλων στην κατάθεση του στον Λιμενικό ο Έλληνας κατηγορούμενος.

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως εκείνος έμεινε σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα για να μην καταλάβει τίποτα η οικογένεια του.

Δείτε ακόμη: Λέσβος: Απέραντη θλίψη! Νεκρός γνωστός τουριστικός πράκτορας! "Βούτηξε" με το ΙΧ του στο λιμάνι!

Η περιγραφή του ανατριχιαστική. "Είχε παντού αίματα. Κάτω στο πάτωμα, πάνω στο ταβάνι, στους τοίχους, παντού" φέρεται να είπε στον ανακριτή.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι δεν βίασαν την νεαρή Ελένη όμως η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι η φοιτήτρια είχε κακοποιηθεί.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: