Χανιά: Στον ανακριτή 43χρονος που βίαζε 13χρονη αφού νάρκωνε τον πατέρα της!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Χανιά: Στον ανακριτή 43χρονος που βίαζε 13χρονη αφού νάρκωνε τον πατέρα της!

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 43χρονος που φέρετε να βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα του έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η 13χρονη βρέθηκε το καλοκαίρι στα Χανιά για να επισκεφθεί τον πατέρα της καθώς η ίδια μένει στο Βέλγιο με την μητέρα της. Διαβάστε παρακάτω...


Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του 43χρονου Λιβανέζου ήταν απερίγραπτος καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι διωκτικές αρχές, ο συγκεκριμένος άνδρας πήγαινε συχνά στο σπίτι του φίλου του, τον νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε συστηματικά την 13ρονη.

Δείτε ακόμη: Δώρο Χριστουγέννων 2018: Πότε μπαίνει και πόσα χρήματα δικαιούστε;

Μάλιστα, φαίνεται πως η ανήλικη ήταν θύμα βιασμού για πάνω από δύο μήνες με την ιατροδικαστική εξέταση να κάνει λόγο για κατά και παρά φύσιν βιασμό.


Η υπόθεση ήρθε στο… φως όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο όπου η μητέρα της παρατήρησε κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Τότε η μητέρα της ψάχνοντας το κινητή της κόρης της είδε έκπληκτη τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου αλλά και τις απειλές του, που έλεγε πως αν μιλήσει η 13χρονη τότε θα κάνει κακό στους γονείς της. Η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στην Κρήτη! Νεκρός 60χρονος οδηγός!

Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Αμέσως η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές του Βελγίου και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας Χανίων του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου στον 43χρονο.


Πηγή: Cretapost.gr