Σας αφορά! Επιπλέον έκτακτο επίδομα θέρμανσης! Ποια είναι τα κριτήρια;

Ποιοι το δικαιούστε; Δείτε αναλυτικά...

Σας αφορά! Επιπλέον έκτακτο επίδομα θέρμανσης! Ποια είναι τα κριτήρια;

Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση με την οποία θα καταβληθεί επιπλέον επίδομα θέρμανσης 12 εκατομμυρίων ευρώ για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018 στους δικαιούχους της Α κλιματικής ζώνης της χώρας στους οποίους περιλαμβάνονται και οι κάτοικοι των ορεινών Δήμων της Β κλιματικής ζώνης.


Η απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου προβλέπει ότι για τους δικαιούχους της Α κλιματικής ζώνης το ποσό της επιδότησης αυξάνεται για τη χειμερινή σεζόν 2017- 2018 στα 0,25 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης ενώ στις υπόλοιπες ζώνες παραμένει 0,125 ευρώ ανά λίτρο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου;

Το επιπλέον έκτακτο επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως στις 28-12-2018.

Στην Α’ ζώνη, περιλαμβάνονται οι νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας.

Δείτε ακόμη: Ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια φυλακή για την Ελένη Τοπαλούδη!

Σε ό,τι αφορά την απόφαση για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης της τρέχουσας χειμερινής σεζόν, η έκδοσή της αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδος και θα προβλέπει, όπως έχει ανακοινώσει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αυξημένα ποσά επιδότησης σε σχέση με την περσινή χειμερινή περίοδο, αναφέρει το eleftherostypos.gr.