Χείμαρρος μέσα από την φυλακή ο ηθοποιός! "Να τα πούμε face to face με τον ταξιτζή, να δούμε τι έγινε εκείνο το... διαβολοαπόγευμα!" (βίντεο)

Όλες οι δηλώσεις του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή, μέσα από τη φυλακή!

Χείμαρρος μέσα από την φυλακή ο ηθοποιός!

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του περνάει φέτος ο Γιώργος Καρκάς.

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή στα τέλη Νοεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" και αποκάλυψε τι έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τραγικό τέλος για έφηβη κολυμβήτρια! Την έσφαξε ο φίλος της γιατί τον χώρισε για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς!

Ο Γιώργος Καρκάς, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο τόνισε πως: "Είναι δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα όπως για όλους τους ανθρώπους που είναι μακριά από την οικογένεια τους." και πρόσθεσε: "Αν είχα κάνει κάτι εντάξει, να ήμουν μέσα και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και Πάσχα! Αλλά από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι και το λέω από την πρώτη στιγμή δεν έχω λόγο να είμαι ούτε μισή μέρα ακόμα εδώ μέσα!" ξέσπασε!

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά!

Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς με την αντίθετη πλευρά ή όχι; Ο ηθοποιός τόνισε πως: "Αυτό το έχω ζητήσει εγώ από την αρχή! Να τα πούμε face to face να δούμε τι συνέβη εκείνο το διαβολοαπόγευμα!"

Δείτε ακόμη: Νίνο: Το συγκλονιστικό δημόσιο μήνυμά του: "Είμαι εδώ μόνος, στο τίποτα... αυτή είναι η πραγματικότητα"!

Ο ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε και ένα μάθημα που πήρε μέσα στην φυλακή! "Στη φυλακή δεν εύχεσαι χρόνια πολλά αλλά χρόνια καλά! Γιατί το χρόνια πολλά ακούγεται ειρωνικό μέσα στη φυλακή" είπε ο Γιώργος Καρκάς.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο βίντεο που ακολουθεί: