Ελένη Τοπαλούδη: Ανείπωτος πόνος! Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της μάνας της... - "Έρχεται κάθε βράδυ και... " (βίντεο)

Σε τραγική κατάσταση και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη... Το μόνο που κάνει είναι να...

Ελένη Τοπαλούδη: Ανείπωτος πόνος! Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της μάνας της... -

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Η 21χρονη είχε βρεθεί νεκρή και ημίγυμνη, σε απόκρημνη παραλία της Ρόδου. Από εκείνη τη στιγμή, τα στοιχεία που βλέπουν σχεδόν καθημερινά, το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα, ακόμα και στους πιο σκληρούς. Διαβάστε παρακάτω....

Λίγο πριν το μνημόσυνο των 40 ημερών της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στο Διδυμότειχο, και την ψυχή της στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Τα λόγια της γεμάτα πόνο για την κόρη της που έχασε τόσο άδικα σε ηλικία μόνο 21 χρόνων...

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στον Πειραιά με την απαγωγή του επιχειρηματία! Οι δηλώσεις - κλειδί του πατέρα του!

"Σκέφτηκα να πάω να υιοθετήσω ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι και να το μεγαλώσω όπως έκανα 21 χρόνια με την Ελένη μου" είπε η κυρία Κούλα Αρμουτίδου στην κάμερα της εκπομπής.

Ο 12χρονος όμως αδερφός της Ελένης Τοπαλούδη δεν άφησε την μαμά του να κάνει κάτι τέτοιο... "Όχι μαμά, τη θέση της Ελένης δεν μπορεί να την πάρει καμία!" της είπε...

Η οικογένεια Τοπαλούδη βίωσε τα χειρότερα Χριστούγεννα που θα μπορούσε να περάσει... "Χθες μέρα Χριστουγέννων και εμείς καθίσαμε σε δυο κουφάρια σε ένα τραπέζι. Η θέση της Ελένης ήταν κενή. Ο Πέτρος για να μην νιώθει πόνο μαζί μας, πήγε στον κουνιάδο μας..." λέει και η φωνή της σπάει.

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Έτσι διαψεύδει την είδηση του χωρισμού από τον Κώστα Μπακογιάννη!

Η μητέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη εκμυστηρεύτηκε πως: " Η Ελένη, έρχεται στα όνειρα της γιαγιάς της Ελένης που την υπεραγαπούσε ντυμένη στα λευκά..." λέει και βουρκώνει.

"Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους και όχι τους γονείς της... Η Ελένη μου ήταν ανιδιοτελής. Μάθετε στα παιδιά σας να μην εμπιστεύονται λάθος ανθρώπους! Μάθετε τα παιδιά σας να μιλάνε στους γονείς τους! Εγώ δεν ήξερα ότι το παιδί μου εδώ και ένα χρόνο ζούσε τραγικές στιγμές και το εκβίαζαν μέσω facebook. Το παιδί ντράπηκε να μας μιλήσει και εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους. Κάνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους, όποιος ξέρει κάτι, να πάνε να το καταθέσουν και να αποκαλυφθεί η βρομιά που κρύβεται...." ξεσπά η άτυχη μητέρα.

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Το μεγάλο ψέμα για το Survivor 3 που έχει γίνει viral!

Σε τραγική κατάσταση όμως βρίσκεται και ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης... Έχει καταχωρήσει στον υπολογιστή του φωτογραφικά στιγμιότυπα της κόρης τους και το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει τις φωτογραφίες και να κλαίει όλη μέρα...

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο βίντεο που ακολουθεί: