Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Η αρπαγή της ανήλικης τσιγγανοπούλας κατέληξε σε θρήνο με 3 νεκρούς! (βίντεο)

Τι συνέβη;

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Η αρπαγή της ανήλικης τσιγγανοπούλας κατέληξε σε θρήνο με 3 νεκρούς! (βίντεο)

Η αρπαγή της ανήλικης τσιγγανοπούλας στην Κυπαρισσία κατέληξε σε τραγωδία με τρεις νεκρούς και τρεις τραυμαυτίες!

Δύο άντρες και μία γυναίκα σκοτώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή Καλό Νερό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο της! - "Οι σχέσεις περνάνε κρίσεις, περνάνε δυσκολίες, άλλοτε αντέχουν άλλοτε όχι! Σημασία έχει αν..." (βίντεο)

Πιθανολογείται πως το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- καταδίωκε άλλος Ρομά.

Δείτε ακόμη: Κρήτη: Νεκρός 73χρονος άντρας στην παραλία!

Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά είχαν κατεύθυνση από την Καλαμάτα προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ.

Δείτε ακόμη: Μικρή Μελίνα: Θλιβερή επέτειος! Η απλή επέμβαση για τα “κρεατάκια” της μύτης οδήγησαν το κοριτσάκι στον θάνατο 3 χρόνια πριν...

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ενώ ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους 5 Ρομά βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: