Απαγωγή Πειραιάς: Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Νίκου Μαυρίκου! Τι ζητάνε;

Ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει οι απαγωγείς!

Απαγωγή Πειραιάς: Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Νίκου Μαυρίκου! Τι ζητάνε;

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, λιγότερο από 48 ώρες πριν από την απαγωγή του, ο Νίκος Μαυρίκος τηλεφώνησε στον πατέρα του, που κατοικεί στην Ζάκυνθο, για να του ευχηθεί.

"Με πήρε για τα χρόνια πολλά. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε", λέει ο Ιωάννης Μαυρίκος, ο άνθρωπος που το 1979 ίδρυσε την JM Dolphin, εταιρεία που διευθύνει ο γιος του εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τόλη: Ανατριχιαστικό! Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία... (βίντεο)

"Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς να μας πει τι γίνεται, αν υπάρχει κάποια εξέλιξη", λέει ο Ι. Μαυρίκος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο γιος τους είχε ανοιχτές υποθέσεις με άλλους επιχειρηματίες.

"Δεν ξέρω με ποιους είχε συναλλαγές. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις συναλλαγές του ήταν άψογος με όλους, είτε ήταν οι προμηθευτές, είτε το Δημόσιο, είτε οι υπάλληλοι του. Δεν είχε προβλήματα, ήταν από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι" τονίζει ο πατέρας του απαχθέντος στην εφημερίδα.

Δείτε ακόμη: "Μου ήρθε νταμπλάς με τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη... Έχασα ένα από τα παιδιά μου..." (βίντεο)

"Σας παρακαλώ, μην καλείται άλλο στο τηλέφωνο", ήταν η μόνη φράση που ειπώθηκε από φίλη της Χρύσας Δρακάκη, του γνωστού μοντέλου που ήταν η σύντροφος του Ν. Μαυρίκου τα τελευταία χρόνια. Η ίδια φέρεται να ήταν στο σπίτι του και να είχε αποχωρήσει από αυτό λίγα λεπτά πριν ο επιχειρηματίας πέσει θύμα απαγωγής, ενώ οι γείτονες με τους οποίους έχει μιλήσει δηλώνουν ότι ήταν εμφανώς σοκαρισμένη.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 36χρονος πολιτικός μηχανικός!

Ο Ν.Μαυρίκος είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, τα οποία την ημέρα της απαγωγής βρίσκονταν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αράχωβα αναφέρει η Real News.