Πειραιάς: Έσκασε τώρα! Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης! Τι σχέση έχει ο δίδυμος αδερφός του με τον θάνατο του 21χρονου, Ηλία; (βίντεο)

Ανακρίνεται αυτήν τη στιγμή!

Πειραιάς: Έσκασε τώρα! Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης! Τι σχέση έχει ο δίδυμος αδερφός του με τον θάνατο του 21χρονου, Ηλία; (βίντεο)

Ο φερόμενος ως δράστης για την δολοφονία του 21χρονου Ηλία έξω από μπαρ του Πειραιά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, παραδόθηκε στις Αρχές.

Πρόκειται για έναν άντρα με πλούσιο παράνομο βιογραφικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανακρίνεται στο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πειραιάς: Η ταυτότητα του 21χρονου που έπεσε νεκρός έξω από μπαρ την Πρωτοχρονιά!

Μάρτυρες έχουν φτάσει στις Αρχές προκειμένου να τον αναγνωρίσουν.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στον Πειραιά: Όλες οι εξελίξεις για την ταυτότητα του θύματος!

Ο φερόμενος ως δράστης θα δώσει τη δική του εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ που ένας 21χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό έξω από μπαρ του Πειραιά. Ο δράστης, ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών, είναι 34 ετών, με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο και πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να πήγε προς το μέρος του φερόμενου ως δράστη για να του ζητήσει τον λόγο για περιστατικό που είχε συμβεί άλλη μέρα αφού τον μπέρδεψε με τον δίδυμο αδερφό του!

Δείτε το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο βίντεο που ακολουθεί: