Πειραιάς: "Ήμουν σε άμυνα!" - Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου Ηλία; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Πειραιάς:

"Ήμουν σε άμυνα" φέρεται να υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου Ηλία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έξω από μπαρ του Πειραιά.

Ο νεαρός βρισκόταν στο μπαρ της Τρούμπας με μια φίλη του και διασκέδαζε. Μέσα σε λίγη ώρα η χαρά έδωσε τη θέση της στην τραγωδία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δραπέτες Κορυδαλλός: Αλώνιζαν σαν κύριοι μισή ώρα στη φυλακή προτού αποδράσουν! Όλες οι λεπτομέρειες... (βίντεο)

Ο 21χρονος έπεφτε νεκρός μετά από πυροβολισμό έξω από το μαγαζί.

Ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης, παραδόθηκε στις αρχές μετά από διαπραγματεύσεις που είχε η οικογένεια του με την Αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Καμπανάκι κινδύνου για τη "Σοφία"! - Οι ειδικοί προειδοποιούν! (βίντεο)

Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή η οποία θα δείξει αν ο 30χρονος είχε όντως χτυπηθεί από το θύμα πριν πυροβολήσει.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Σοκάρουν οι εξελίξεις... Δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα βίαια χτυπήματα των δραστών η φοιτήτρια!

Φίλοι του θύματος, φέρονται να υποστήριξαν πως ο Ηλίας μπερδεύτηκε και πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον 30χρονο καθώς νόμιζε ότι ήταν ο δίδυμος αδερφός του ο οποίος ένα βράδυ πριν χόρευε με την φίλη του στο ίδιο μπαρ.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων το Star στο βίντεο που ακολουθεί: