Κέρκυρα: Είχε σκοπό να την τελειώσει! Την χτυπούσε με μανία... Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φόνου της 28χρονης από τον πατέρα της... (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Κέρκυρα: Είχε σκοπό να την τελειώσει! Την χτυπούσε με μανία... Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φόνου της 28χρονης από τον πατέρα της... (βίντεο)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα!

Η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του πατέρα της επειδή εκείνος δεν συμφωνούσε με την σχέση την οποία διατηρούσε εκείνη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καιρός: Η "Σοφία" δείχνει τα δόντια της! - Αύριο βράδυ η κορύφωση της κακοκαιρίας! Συναγερμός στην χώρα... (βίντεο)

Ο πατροκτόνος αφού την σκότωσε, την έθαψε στον κήπο ώστε να μην βρει κανείς το πτώμα της κόρης του.

Η ιατροδικαστική εξέταση σόκαρε και τους πιο ψύχραιμους καθώς έδειξε ότι η 28χρονη πάλεψε πάρα πολύ για να σωθεί από τα βίαια χτυπήματα του πατέρα της. Εκείνος την χτυπούσε με μανία στο κεφάλι και η κόρη του προσπαθούσε να τον απωθήσει από πάνω της.

Δείτε ακόμη: Κέρκυρα: "Πάλεψε ώρα για τη ζωή της!" - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για τη 29χρονη;

Μετά από εφτά χτυπήματα στο κεφάλι και αφού η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, εκείνος την κυνήγησε με σκοπό να την αποτελειώσει.

Ο 52χρονος πατέρας ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που έθαψε την κόρη του. δηλώνει μετανιωμένος σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νουλέζα ενώ αναφέρει πως η είδηση που έγινε γνωστή και ανέφερε πως ο παιδοκτόνος είχε ασκήσει βια στο παρελθόν στην κόρη του είναι ψευδής.

Δείτε ακόμη: Ξύλο στο μαγαζί που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης: Από τύχη δεν έχασε το μάτι του ο 19χρονος που έκανε 120 ράμματα!

"Μου είπε ότι δεν πίστευε ότι εξαιτίας της οργής και του θυμού του θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Σκοτείνιασε το μυαλό του." είπε ο δικηγόρος του στο Star.

Έχει ληφθεί και βιολογικό υλικό από την νεαρή κοπέλα ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: