Καλλιθέα: Στην εντατική δυο 5χρονα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους! Ξέχασαν την τοστιέρα αναμμένη... (βίντεο)

Η μητέρα τους ήταν στη δουλειά!

Καλλιθέα: Στην εντατική δυο 5χρονα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους! Ξέχασαν την τοστιέρα αναμμένη... (βίντεο)

Στην εντατική, διασωληνωμένα, νοσηλεύονται τα δίδυμα αδελφάκια που βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο σπίτι τους όπου είχε ξεσπάσει φωτιά.

Τα δύο πεντάχρονα εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική στο σπίτι τους στην Καλλιθέα, στην οδό Αναγνωσταρά 23, στις 10:30 το πρωί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υπατία: Το νέο καιρικό φαινόμενο που θα τα σαρώσει όλα από αύριο! (βίντεο)

Τα παιδιά, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ήταν μόνα στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους, αλβανικής καταγωγής, που εργάζεται σαν καθαρίστρια, είχε πάει στη δουλειά της και τα είχε αφήσει μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό τους έναν 7χρονο.

Η φωτιά εικάζεται ότι ξεκίνησε από την τοστιέρα. Τα παιδιά θέλησαν να φτιάξουν από ένα τόστ για να φάνε αλλά φαίνεται ότι ξέχασαν να την σβήσουν και ξέσπασε η φωτιά.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Έδειξε τα... δόντια του ο "Τηλέμαχος"! Πάγωσε όλη η χώρα! Ταλαιπωρία και προβλήματα! Τι να περιμένουμε αύριο; (βίντεο)

Τα παιδιά μέσα στον πανικό τους βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο να ειδοποιήσουν την μητέρα τους η οποία αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική.

Δείτε ακόμη: Κέρκυρα: Ανατριχίλα... Η στιγμή της μεταφοράς της σορού της αδικοχαμένης Αντζελίνας που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της! (βίντεο)

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού όπου αποφασίστηκε η εισαγωγή τους στην Εντατική. Οι δυο πεντάχρονοι είναι διασωληνωμένοι και η κατάσταση τους είναι κρίσιμη.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: