Έγκλημα Κέρκυρα: Ανατροπή στην δολοφονία της Αντζελίνας; Λάθος εσώρουχο έδωσε ο παιδοκτόνος στις Αρχές; (βίντεο)

Όλα όσα υποστηρίζει ο παιδοκτόνος μέσα από τη φυλακή!

Έγκλημα Κέρκυρα: Ανατροπή στην δολοφονία της Αντζελίνας; Λάθος εσώρουχο έδωσε ο παιδοκτόνος στις Αρχές; (βίντεο)

Το άψυχο κορμάκι της Αντζελίνας, κηδεύτηκε χθες, στη περιοχή που μεγάλωσε, στο Μπεράτ Αλβανίας, δίπλα από την μεγάλη της αδυναμία, την γιαγιά της.

Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος, συνόδεψαν την νεαρή κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του πατέρα της, στην τελευταία της κατοικία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση! Ακόμα τρεις καταγγελίες για βιασμό "καίνε" τον 18χρονο κατηγορούμενο! (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Αντζελίνας σοκάρουν και ανατριχιάζουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Το φως της δημοσιότητας, μέσα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" είδε και μια πληροφορία η οποία προκαλεί εντύπωση και ενδεχομένως να οδηγήσει σε ανατροπή την υπόθεση.

Δείτε ακόμη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια! Στο νοσοκομείο ο ένοικος...

Οι Αρχές, όταν συνέλαβαν τον παιδοκτόνο, του ζήτησαν να τους παραδώσει το εσώρουχο που φορούσε τη μέρα που σκότωσε την κόρη του.

Εκείνος τότε τους έδειξε τα εσώρουχα του και τους είπε να πάρουν όποιο θέλουν αφού δεν θυμόταν αν αυτό που φορούσε τη μέρα που σκότωσε την κόρη του, το είχε κάψει η όχι!

Δείτε ακόμη: Καιρός: Συνεχίζει την επίσκεψη της η «Υπάτια» και σήμερα! Ποιες περιοχές χτυπάει η κακοκαιρία...

Ο παιδοκτόνος, μίλησε στην εκπομπή μέσα από την φυλακή και αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγο του και μητέρα της Αντζελίνας: "Δεν είχαν καθόλου σχέση 11 χρόνια! Δεν πήγαινε εκεί πέρα. Δεν την ήθελε η Αντζελίνα. Δεν ξέρω τι άλλαξε με τη νονά της... Γιατί είχαμε πει ότι θα γίνει εδώ η κηδεία της. Δεν έπρεπε να έχει γίνει αυτό το κακό.. Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου... Δεν ξέρω τι με κράτησε στη ζωή..." ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι λέει για τα όσα έχουν ακουστεί περί κακοποίησης της Αντζελίνας; "Αυτά είναι ψέμματα! Μια χαρά περνούσε μαζί μου!" είπε!

Τι σχέση είχαν πατέρας και κόρη; Τον εμπιστευόταν όμως η Αντζελίνα; Του "ανοιγόταν"; "Δεν μου έλεγε αν ήταν ερωτευμένη. Τσαντιζόταν αν την ρωτούσα για την προσωπική της ζωή." είπε στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο: