Ξεσπά η μητέρα της 8χρονης που παρέσυραν ΙΧ στη Κέρκυρα! «Μου σκότωσαν το αγγελούδι μου»!

Ραγίζουν καρδιές οι δηλώσεις της!

Ξεσπά η μητέρα της 8χρονης που παρέσυραν ΙΧ στη Κέρκυρα! «Μου σκότωσαν το αγγελούδι μου»!

«Μου το σκότωσαν το αγγελουδάκι μου... το κρατούσα από το χέρι. Μακάρι να έπαιρνε εμένα κι όχι το αγγελούδι μου», λέει συντετριμμένη η μητέρα της 8χρονης Άννας Μαρίας.

Το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του ακαριαία όταν χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα, ενώ πήγαινε στο σχολείο της, στην Κέρκυρα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο girly χρώμα στην καρδιά του χειμώνα!


Η μικρή κρατούσε το χέρι της μητέρας της, όταν ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε και την εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκείνη τη στιγμή ερχόταν το άλλο αυτοκίνητο. Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Θέλω να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα», είναι η έκκληση της μητέρας της, που ζητά δικαίωση για τον άδικο χαμό της κόρης της.

Η άτυχη Άννα Μαρία

Τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ίδιας της μητέρας της, όταν είδε την 8χρονη κορούλα της να χάνει τη ζωή της, είχε περιγράψει και ο μπαμπάς της μικρής.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε τα πιο hot sneakers της σεζόν!


«Ακούμπησε τη γυναίκα μου, την έσπρωξε μπροστά, έχασε την ισορροπία της και πήρε το παιδί μαζί της», λέει.

Το σημείο του δυστυχήματος στην Κέρκυρα (Φωτογραφία: corfutvnews.gr)

Ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων οδηγών, μέσω των δικηγόρων του, ανέφερε ότι το παιδί έπεσε στο παρμπρίζ του ήδη σοβαρά τραυματισμένο. Και οι δύο σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι, αλλά όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου.

Τραγική ειρωνεία, ο ένας είναι εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών και στο παρελθόν δίδασκε στο σχολείο της μικρής, αναφέρει το iefimerida.gr.