Σάλος με δασκάλα γυμνασίου! Έκανε σ3ξ με 13χρονο μαθητή της! Το βίντεο που την... "καίει"

Το ροζ βίντεο που την "καίει"!

Σάλος με δασκάλα γυμνασίου! Έκανε σ3ξ με 13χρονο μαθητή της! Το βίντεο που την...

Σάλος προκαλεί η είδηση πως μια "άτακτη" δασκάλα έκανε σεξ με τον 13χρονο μαθητή της.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο πρόβαλε και βίντεο με την σύλληψη της 28χρονης δασκάλας. Διαβάστε παρακάτω...

Στο βίντεο φαίνεται η δασκάλα την ώρα που τις περνούν χειροπέδες οι αστυνομικοί στην Αριζόνα το 2018. Σοκ προκαλεί το γεγονός πως η 28χρονη είναι παντρεμένη.

«Μπορείτε να ρίξετε τα μαλλιά μου στο πρόσωπό μου;» ζητά από τους αστυνομικούς, ώστε να αποφύγει όσο μπορεί τις κάμερες, ενώ οδηγείται στην φυλακή. Ενώ στην συνέχεια λέει με ανησυχία «Είμαι μικροκαμωμένη, θα με σκίσουν».

Οι γονείς του 13χρονου ξέσπασαν λέγοντας πως ο γιος τους έχασε την παιδική του ηλικία.

Οι γονείς έμαθαν το συμβάν, έπειτα από μια εφαρμογή που έβαλαν στο κινητό του που εντόπιζε λέξεις-κλειδιά στα μηνύματά του. Έτσι, βρήκαν τις ανάρμοστες λέξεις που του έστελνε η δασκάλα.

Οι επαφές αναμεσα στην 28χρονη και τον 13χρονο μαθητή της περιλάμβαναν στοματικό σεξ μέσα στην σχολική τάξη, μετά από έναν διαγωνισμό ταλέντου, και κάποιες συνευρέσεις στο αμάξι της. Το ζευγάρι αντάλλαζε επίσης γυμνές φωτογραφίες με μηνύματα, όπως είπε ο νεαρός στους ανακριτές, που τα μαρτύρησε όλα όταν είδε πως δεν είχε άλλη επιλογή.