Χονγκ Κονγκ: Οι καταθέσεις των τελωνειακών στη δίκη του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Την έκαψαν ή όχι;

Χονγκ Κονγκ: Οι καταθέσεις των τελωνειακών στη δίκη του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Οι τελωνειακοί που εντόπισαν το μοντέλο με την κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, κατέθεσαν στη δίκη και αποκάλυψαν τι ήταν αυτό που τους υποψίασε.

Όπως περιέγραψαν, η Ειρήνη κίνησε τις υποψίες από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, είχε μαζί της μία κόκκινη βαλίτσα και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης. Οι τελωνειακοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το μέγεθος των αποσκευών της. Διαβάστε παρακάτω...

Την παρατηρούσαν για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι και έκοψαν τον πάτο του μαύρου σακιδίου, όπου βρήκαν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης τυλιγμένα σε καφέ πλαστική συσκευασία, σε κρυφή τσέπη ραμμένη στο σακίδιο. Το μοντέλο πάγωσε και έβαλε τα κλάματα.
Η δίκη της Ειρήνης θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και έχει μεγάλη σημασία η απολογία της, καθώς επιμένει ότι είναι αθώα.

Χονγκ Κονγκ : ''Δεν έδωσα εγώ την κοκαΐνη στην κοπέλα'' τα λόγια του Ρουμάνου που κατηγορεί το μοντέλο ότι την έμπλεξε


Αρνείται όλες τις κατηγορίες
Η 19χρονη το Νοέμβριο του 17, συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και παραμένει έγκλειστη εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές, φέρεται ότι κατονόμασε έναν 28χρονο Ρουμάνο ως το πρόσωπο που την έμπλεξε στο κύκλωμα της διακίνησης ναρκωτικών.

Η νεαρή κοπέλα σοκαρίσμενη και φανερά φοβισμένη ομολογεί: ''Δεν ήξερα τι μετέφερα. Μου έδωσαν ένα δέμα και μου είπαν να το μεταφέρω στο Χονγκ Κονγκ. Με έμπλεξαν''


Ο 28χρονος Πέτρος από τη Ρουμανία τον οποίο κατήγορεί η κοπέλα ότι είναι εκείνος που της έβαλε κρυφά τα 2,5 κιλά κοκαΐνης έδωσε τη δική του απάντηση στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου για τα γεγονότα. ''Δεν έδωσα εγώ την κοκαΐνη στην κοπέλα'' δήλωσε.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή ''Μαζί σου'' τη Τατιάνας Στεφανίδου ο Ρουμάνος: