Μοντέλο Χονγκ Κονγκ: "Αισθάνομαι δικαιωμένη! Δεν μπορώ να το πιστέψω!" Αποκλειστική δήλωση αμέσως μετά την απόφαση αποφυλάκισής της!

Αποκλειστικά μόνο εδώ οι πρώτες της δηλώσεις!

Μοντέλο Χονγκ Κονγκ:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το μοντέλο που είχε φυλακιστεί στο Χονγκ Κονγκ, αφού πριν από λίγο έσκασε η είδηση αποφυλάκισης της!

Αμέσως το Youweekly.gr επικοινώνησε με το φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης Μελισσαροπούλου,η οποία έχει έρθει σε επαφή με τους δικούς της ανθρώπους και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την ευχάριστη εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή της! Διαβάστε παρακάτω...

Εκεί που είχε πάρει απόφαση, τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της πως δεν θα έρθουν τα ευχάριστα, ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, κατάφερε το ακατόρθωτο!

«Θα εκπλαγώ ευχάριστα εάν την αθωώσουν. Το δικαστικό σύστημα και η αυστηρότητα των ποινών με οδηγούν στο να είμαι επιφυλακτικός και συγκρατημένος όσον αφορά την ποινική έκβαση της υπόθεσης», είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν ο γνωστός ποινικολόγος μη μπορώντας να πιστέψει και ο ίδιος την εξέλιξη!

Μάλιστα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επικοινώνησε με την οικογένειά της και το Youweekly.gr εξασφάλισε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση της για αποφυλάκισή της!

"Αισθάνομαι δικαιωμένη, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Επιτέλους θα δω τους γονείς μου και τους φίλους μου!Πρέπει να τρέξω να φτιάξω τα χαρτιά μου και να επιστρέψω! Ευχαριστώ πολύ...", είπε εν συντομία η Ειρήνη σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της μη μπορώντας να μιλήσει για πολύ από το τηλέφωνο, αφού οι εξελίξεις τρέχουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ATHENSMAGAZINE.GR

ΠΗΓΗ athensmagazine.gr