Έγκλημα Ρόδος: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Τοπαλούδη! Μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει ότι...

Απίστευτη αποκάλυψη! Έσκασε τώρα!

Έγκλημα Ρόδος: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ελένη Τοπαλούδη! Μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει ότι...

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως, για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας μάρτυρας-κλειδί, υποστηρίζει πως η άτυχη φοιτήτρια έψαχνες τρόπους για να γλιτώσει από τα άτομα που την εκβίαζαν. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της. Διαβάστε παρακάτω....

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο 19χρονος ομολόγησε ότι....

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων…που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και σε αντίθεση με ότι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο, τον βιασμό της αδικοχαμένης φοιτήτριας.


Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη Τοπαλούδη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν το Νοέμβριο του 2017.

Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος – τότε – φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο 19χρονος, παραδέχτηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη Τοπαλούδη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και έτσι έπιασε του γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.