Θρίλερ με τον θάνατο του δικηγόρου! Ποιος τον έριξε στο γκρεμό; H ανατροπή στην "αυτοκτονία" του!

Ραγδαίες οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Θρίλερ με τον θάνατο του δικηγόρου! Ποιος τον έριξε στο γκρεμό; H ανατροπή στην

Θρίλερ έχει γίνει ο θάνατος του νεαρού δικηγόρου Παναγιώτη Ρεκουνιώτη, που εντοπίσθηκε προχθές νεκρός σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια.

Αν και οι αστυνομικοί αρχικά εκτιμούσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, τα ευρήματα του ιατροδικαστή αλλάζουν τα δεδομένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακα και δεξιού μηρού που εντοπίστηκαν κατά την εξέταση της σορού είναι συμβατές με πτώση από ύψος, η οποία ενδέχεται έπειτα από σπρώξιμο.

Θρίλερ με τον θάνατο του δικηγόρου

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, αδυνατούν να πιστέψουν πως αυτοκτόνησε. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος με χιούμορ. Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο θανών έφυγε από το γραφείο και έστειλα μήνυμα στο κινητό συναδέλφου του να βγουν για ποτό, ωστόσο δεν έλαβε απάντηση και κατευθύνθηκε στο σπίτι του στην Κυψέλη. Λίγη ώρα μετά ο φίλος του είδε το μήνυμα και απάντησε, ρωτώντας αν ισχύει ακόμη, λαμβάνοντας μια περίεργη απάντηση «Αχχχ, Αχχχ». Το πρωί το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε κοντά από τα δικαστήρια της ΣΧολής Ευελπίδων, ενώ το σώμα του άτυχου νεαρού 2χλμ από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο δικηγόρος φέρεται πως βίωσε πιεστικές καταστάσεις, με προβλήματα που μπορεί να έγιναν θηλιά στο λαιμό του ή να οδήγησαν κάποιους να τον βγάλουν από την μέση σκηνοθετώντας την αυτοκτονία του.

Δολοφόνου 28χρονου: Αποκάλυψη βόμβα για τον δικηγόρο! Ήταν μπλεγμένος με....

Ο άτυχος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό.

Το όνομα του είναι Ρεκουνιωτης Παναγιώτης και εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Γαλάνη. Διαβάστε παρακάτω....

Ο 28χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Οι συγγενείς του, ανησύχησαν όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του δικηγόρου σε δρόμο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Του προκάλεσε δε ιδιαίτερη εντύπωση ότι στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου (Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος) όπως και το πορτοφόλι του το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Αμέσως ειδοποίησε τον αδερφό του, ο οποίος σήμερα το απόγευμα κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο αδερφός του εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πηγές ο νεαρός δικηγόρος ήταν μπλεγμένος με τζόγο και είχε χρέη.

Θρίλερ είναι τέλος τα αίτια θανάτου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, αναφέρει το cyclades24.gr.