Σοκ: Κύκλωμα πορνείας εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες εκ των οποίων η μία 17χρονη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σοκ: Κύκλωμα πορνείας εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες εκ των οποίων η μία 17χρονη!

«Ροζ» κύκλωμα εξέδιδε νεαρές Ελληνίδες. Ανάμεσά τους και μία 17χρονη. «Εγκέφαλος» του κυκλώματος ένας φωτογράφος ο οποίος υποσχόταν πολυτελή ζωή στις κοπέλες και τις φωτογράφιζε γυμνές.

Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛΑΣ. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη που δηλώνει μαθήτρια Λυκείου.

Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν.

Η αστυνομία έχει καταλήξει ότι τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν γυναίκες, που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση, τις προσέγγιζαν σε καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αττικής. Στη συνέχεια, είτε αποσπούσαν τη συναίνεσή τους με τη χρήση απατηλών μέσων, είτε τις παρέσυραν, με πληρωμές και υποσχέσεις πολυτελούς διαβίωσης, με σκοπό να απασχοληθούν ως εκδιδόμενες για λογαριασμό τους.

Όσες εξέφραζαν προβληματισμό για το ενδεχόμενο να γίνουν εκδιδόμενες, τις παραπλανούσαν διαβεβαιώνοντάς τες ότι θα απασχολούνταν αποκλειστικά ως συνοδοί, χωρίς την πραγματοποίηση σεξουαλικών επαφών.

Το κύκλωμα είχε στήσει και «τηλεφωνικό κέντρο» που χειρίζονταν τέσσερα μέλη του σε προκαθορισμένες βάρδιες τα οποία έκλειναν τα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια στην Αττική.

Άλλα μέλη της οργάνωσης αναλάμβαναν το ρόλο του οδηγού παίροντας για κάθε δρομολόγιο το ποσό των 20 ευρώ.

Συνολικά για κάθε ραντεβού εισέπραττε το ποσό των 130 ευρώ, με 50 ευρώ να πηγαίνουν στον «αρχηγό», 60 στην εκάστοτε κοπέλα και τα υπόλοιπα 20 στον οδηγό.

Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των γυναικώνω γινόταν σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια και το υλικό που ανέβαινε σε ιστοσελίδα το κύκλωμα το χρησιμοποιούσε προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους πελάτες και άρα να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ protothema.gr