Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Συγκλονιστικές μαρτυρίες! Το παιδάκι φώναζε τον μπαμπά του και η μητέρα του το πέταξε!

Ανατριχιάζουν τα λόγια αυτόπτη μάρτυρα!

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Συγκλονιστικές μαρτυρίες! Το παιδάκι φώναζε τον μπαμπά του και η μητέρα του το πέταξε!

Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα σε μια ήσυχη γειτονιά του Νέου Κόσμου περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια.

Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. "δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γιαλιά σου" μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι«. Διαβάστε παρακάτω...

Το μητρικό ένστικτο της αυτόπτου μάρτυρος την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. "Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη...»

Κατέρρευσε ο πατέρας που έφτασε στο σπίτι του όταν όλα είχαν τελειώσει...

Δεύτερος μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της αυτόχειρος και πατέρας του κοριτσιού. Μόλις έφτασε αντίκρυσε όσα είχαν γίνει. Ο μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr περιγράφει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον αφήσα... Ηρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία...»

Ο μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την τραγική οικογένεια, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. Ηταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».

Πηγή: protothema.gr