Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η επιστροφή στη Μυτιλήνη και τα δάκρυα των συντοπιτών

Επιτέλους ξανά χαρούμενη η 21χρονη

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η επιστροφή στη Μυτιλήνη και τα δάκρυα των συντοπιτών

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έφτασε στη Μυτιλήνη την Τετάρτη περίπου στις 10.30.

Αισίως η 21χρονη Ειρήνη ξαναπάτησε τα πάτρια εδάφη της Μυτιλήνης φανερά συγκινημένη. Διαβάστε παρακάτω...

Με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε ξανά τους δικούς της ανθρώπους. Οι συντοπίτες της περίμεναν να την υποδεχθούν ξανά, ενώ κάποιοι από αυτούς μίλησαν και στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου για τις στιγμές χαράς που έζησαν από την άφιξη της αθώας πια Ειρήνης στο νησί.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο athensmagazine.gr.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Στην Αθήνα το μοντέλο που αποφυλακίστηκε από το Χονγκ Κονκ για την κοκαΐνη!

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγη ώρα το μοντέλο από την κοκαΐνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να έχει στη βαλίτσα της ποσότητα κοκαΐνης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερη.

Συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την οικογένειά της, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έφτασε στην Αθήνα.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία και παρασκήνιο για την υπόθεση κοκαΐνης!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της νεαρής Ειρήνης Μελισσαροπούλου του 21 χρόνου μοντέλου που τώρα απολαμβάνει την ελευθερία του,αλλά πέρασε 17 μήνες στις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ, έρχονται στη δημοσιότητα!

Πιο ήταν το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου στο Χονγκ Κονγκ που οδήγησε στην αθώωση της ειρήνης; Πέρα από το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας και το καθαρό ποινικό μητρώο μέτρησε και το εξής!

Αποκαλύπτουμε ότι μέτρησε εξαιρετικά η μη ύπαρξη δακτυλικών αποτυπωμάτων η γενετικού υλικού στο δέμα με την κοκαΐνη που μετέφερε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Επίσης το γεγονός ότι αφίχθη η Ειρήνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με εντυπωσιακή αμφίεση δηλαδή κοντή φούστα εντυπωσιακό μπουφάν κλπ μέτρησε εξαιρετικά!

Σκέφτηκαν δηλαδή οι ένορκοι ότι όταν κάποιος θέλει να μεταφέρει ναρκωτικά προσπαθεί πάντα να περάσει απαρατήρητος και όχι να τραβάει τα βλέμματα πάνω του! Έπαιξε ρόλο επίσης ότι βρέθηκαν ελάχιστα χρήματα επάνω της αλλά και ότι κατευθείαν με το που την συνέλαβαν ανέφερε το πρόσωπο που την παγίδευσε χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό!

Όλα αυτά τα παραπάνω που σας αναφέρουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr μέτρησαν στο σκεπτικό αποφυλάκισης της νεαρής πανέμορφης κοπέλας.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την άφιξή της στην Ελλάδα!

ΠΗΓΗ athensmagazine.gr