Σοκ στο Αγρίνιο! Νεκρός ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε!

Τραγικές στιγμές!

Σοκ στο Αγρίνιο! Νεκρός ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε!

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου από τον τραγικό θάνατο του άντρα.

Νεκρός είναι ο 58χρονος άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του δήμου Αγρινίου από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ειδοποίηση για πυροβολισμό στο Ζευγαράκι Μακρυνείας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 58χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε εξ επαφής στο θώρακα μέσα στο σπίτι του. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Στον τόπο του τραγικού συμβάντος έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη που ενεργεί την προανάκριση.

Ωστόσο, ακόμη ένας νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε νωρίτερα σήμερα Τραγωδία στο Αγρίνιο: Βρέθηκε νεκρός άντρας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκρός ο Αντιπτέραρχος που πυροβόλησε τη σύντροφό του!

Κατέληξε τελικά ο Αντιπτέραρχος, ο οποίος πυροβόλησε την Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του.

Η τραγωδία συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο ύψος του Ελληνικού, έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν, όταν ο 87χρονος -αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες- έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο διακομήστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο 87χρονος πέθανε μετά από λίγη ώρα ενώ η 59χρονη Βουλγάρα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι η 59χρονη Βουλγάρα είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε περισσότερα Κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!