Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μίλησε για την αμοιβή του - «Δεν είμαι άγιος...» (βίντεο)

Μίλησε με ειλικρίνεια!

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μίλησε για την αμοιβή του - «Δεν είμαι άγιος...» (βίντεο)

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μίλησε για την αμοιβή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2 night show» στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν ειλικρινής. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Κεχαγιόηλου ήταν εκείνος που ανέλαβε την υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, με το μοντέλο να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την πολύμηνη περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ και την κοκαΐνη.

«Η δικηγορία είναι και δουλειά και λειτούργημα. Είναι μια ευγενής ενασχόληση. Στη τελευταία δουλειά δεν συμφωνήσαμε και οικονομικά και ως προς την υπεράσπιση. Δεν παριστάνω και τον άγιο. Αν δεν συμφωνήσουμε στην αμοιβή… Η αμοιβή έχει να κάνει με πολλά. Με πόσο καιρό θα κρατήσει η υπόθεση, με τι ακροατήρια έχει, πόσο μεγάλη είναι η δικογραφία, πόση συνεργασία με τον πελάτη απαιτείται, πόσο χρόνο θα αφιερώσω… Δεν είμαι ούτε χρηματιστής, ούτε εφοπλιστής. Από αυτή τη δουλειά ζω. Ούτε άγιος, μόνο άγιος δεν είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο

Τι συνέβη στο Χονγκ Κονγκ και δεν το είχαν πει σε κανέναν ως τώρα; Διαβάστε παρακάτω:

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο της για την υπόθεση με την κοκαΐνη!

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την άφιξή της στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία βρισκόταν έγκλειστη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η 21χρονη Ειρήνη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της.

Το βίντεο από την άφιξή της δημοσίευσε στο Facebook το Πρώτο Θέμα.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου Σάκη Κεχαγιόγλου για τη μάχη που έδωσε. Τις προξενικές αρχές της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου. Να δώσω ένα τέλος και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή. Χρειάζομαι ηρεμία και σεβασμό στην ιδιωτική μου ζωή. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και το ενδιαφέρον», ήταν τα πρώτα λόγια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου.

Διαβάστε όλα τα κοινωνικά νέα με ένα κλικ!