Στρατιωτική παρέλαση: Τράβηξαν όλα τα βλέμματα οι γυναίκες στα χακί!

Εντυπωσιακές!

Στρατιωτική παρέλαση: Τράβηξαν όλα τα βλέμματα οι γυναίκες στα χακί!

Είτε πάνω στα άρματα μάχης, είτε σημαιοφόροι σε πεζοπόρα τμήματα οι γυναίκες στα χακί, τα σκούρα μπλε ή τα ραφ τράβηξαν τα βλέμματα στη φετινή στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Οι φωτογραφίες εντυπωσιάζουν. Διαβάστε παρακάτω...

Με περίσσιο καμάρι και εθνική περηφάνια οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η κάθε μία στο ρόλο της και το αντικείμενό της, απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι στρατός και σώματα ασφαλείας δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση...

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τον τυφλό σημαιοφόρο που συγκίνησε:

Κρήτη: Συγκινεί ο τυφλός σημαιοφόρος! Το τεράστιο χειροκρότημα!

Μαθητική παρέλαση 25η Μαρτίου: Το ανατριχιαστικό σύνθημα των παιδιών για την Μακεδονία! (Βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές έστειλαν το μήνυμά τους φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία στην παρέλαση μπροστά στους επισήμους! Το «Μακεδονία ξακουστή» παιάνιζε η φιλαρμονική και άγημα των Ποντίων προπορεύτηκε στην παρέλαση!

Με συνθήματα για τη Μακεδονία έγινε η παρέλαση μαθητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι μαθητές εκπαιδευτηρίων τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους.

Σύμφωνα με το seleo.gr που δημοσιεύει και σχετικά βίντεο, μαθητές του 32ου ΓΕΛ της Χαριλάου κατά τη διάρκεια που περνούσαν μπροστά από τους επισήμους, φώναξαν, «Μακεδονία γη ελληνική». Την ίδια ώρα, τα εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή».