Aιγάλεω: Βρέθηκε νεκρή φοιτήτρια στο διαμέρισμά της!

Τραγωδία για την οικογένειά της!

Aιγάλεω: Βρέθηκε νεκρή φοιτήτρια στο διαμέρισμά της!

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μία 22χρονη φοιτήτρια, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Διαβάστε παρακάτω...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο δι’ ασφυξίας. Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και σημείωμα. Όπως σημειώνει το patrisnews.gr, φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν σήμερα τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Τραγωδία στο Αιγαίο: Βρέθηκαν τέσσερα πτώματα! Ένα μωρό ανάμεσά τους

Σοκ στον Βόλο! Πατέρας έδειρε μέχρι λιποθυμίας την κόρη του!

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, προχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη σύλληψη ενός 48χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με το e-thessalia, το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 48χρονος χτύπησε τη 16χρονη κόρη του στο πρόσωπο και στον αυχένα με τα χέρια του, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!