Σοκ! Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης σε ηλικία 27 ετών!

Πένθος στην οικογένεια!

Σοκ! Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης σε ηλικία 27 ετών!

Θρήνος στην Βάρδα, στον Πύργο, αλλά και στην Πάτρα για τον θάνατο ενός νέου παιδιού που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τραγωδία χτύπησε και πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο!

Ο 27χρονος Πέτρος Σκλαβενίτης έφυγε από την ζωή μετά από ασθένεια που είχε, έχοντας δώσει μία γενναία μάχη για πάνω από ένα χρόνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στην Βάρδα, από όπου ήταν η καταγωγή του. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια του διατηρεί στην Βάρδα τουριστικό γραφείο και ο Πέτρος Σκλαβενίτης ήταν γνωστός σε αρκετό κόσμο, καθώς οδηγούσε πολλές φορές τα λεωφορεία της εταιρείας του, ενώ είχε ιδιαίτερη αγάπη στον Παναθηναϊκό του οποίου ήταν οπαδός.

athensmagazine.gr

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο! Εξαφανίστηκε η σύζυγος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή!

Οι αρχές είναι στο πόδι για να εντοπίσουν την 59χρονη Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη, η τύχη της οποίας αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου, όταν και εξαφανίσθηκε από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα.

Η 59χρονη Βάσω, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του ιδιαίτερα αγαπητού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία, Τάκη Σιλεβίστα, αν και μόνιμη κάτοικος Λαμίας, βρέθηκε εκείνες τις μέρες για προσωπική της υπόθεση στη Λάρισα.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό στο σπίτι του αδερφού της, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Τελευταία επικοινωνία ήταν το ίδιο απόγευμα περίπου στις 18:45 με μια φίλη της από τη Λαμία, ενώ από κείνο το σημείο απενεργοποιείται και το κινητό της τηλέφωνο.

Λάρισα: Ψάχνουν παντού την αγνοούμενη γυναίκα – Έφτασε στην πόλη ο σύζυγος...


Τελευταίο στίγμα για την 59χρονη ήταν στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα. Υπήρξε πληροφορία για μία γυναίκα που της έμοιαζε και η οποία εθεάθη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας μέσα στη βροχή, δύο μέρες αργότερα. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι ήταν εκείνη, από το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής.

Ο Τάκης Σιλβερίστας με άλλους ποδοσφαιριστές

Ανάμεσα σε άλλους ο Τάκης Σιλβερίστας

Όλο αυτό το διάστημα η αγωνία των δικών της ανθρώπων, του συζύγου της και των δύο πολυαγαπημένων της αγοριών, του Γιάννη – προπονητή του Πανθηραϊκού – και του Χρήστου, έχει χτυπήσει κόκκινο! Δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Κάθε ώρα που περνάει οι ελπίδες για κάποιο νέο της λιγοστεύουν. Η μητέρα τους δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και μοιραία ο νους τους πάει στα χειρότερα.

Πηγή: lamiareport

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός 23χρονος! Τον βρήκαν τα αδέρφια του...

Νεκρός στο κρεβάτι της οικίας του εντοπίστηκε γύρω στη μια το μεσημέρι, 23χρονος στην περιοχή των Αγίων Τριμιθιάς, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Όπως μας αναφέρθηκε, τον νεαρό εντόπισαν νεκρό τα αδέλφια του.

Με τον εντοπισμό του, ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο και διενεργούν εξετάσεις.

Για αυτοψία μεταβαίνει στο σημείο ο ιατροδικαστής Νίκολας Χαραλάμπους.

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος της Λάρας, του πρώτου σκυλιού για τυφλούς.

Πέθανε η Λάρα, ο πρώτος σκύλος οδηγός τυφλών στην Ελλάδα!

Για περισσότερα κοινωνικά θέματα, επισκεφθείτε την σχετική μας κατηγορία