Νέα τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρό 12χρονο αγοράκι!

Σοκαρισμένες οι αρχές με την αποκάλυψη του θανάτου του!

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρό 12χρονο αγοράκι!

Τραγωδία με 12χρονο αγόρι στη Θεσσαλονίκη.

Τα ξημερώματα το μικρό αγόρι ένιωσε δυσφορία και στη συνέχεια έπαθε ανακοπή καρδιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 το ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ενώ στην αρχή επανήλθε, πριν από λίγο η καρδιά του δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή.

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του 12χρονου στην Θεσσαλονίκη: Έπαθε ανακοπή καρδιάς γιατί...

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο από το πρωί της Δευτέρας η τραγική είδηση του θανάτου ενός 12χρονου μαθητή από την Θεσσαλονίκη από ανακοπή καρδιάς!

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή ένα 12χρονο αγόρι, μετά από πνιγμό που είχε ενώ έτρωγε ένα λουκάνικο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι έπαθε ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επανήλθε για λίγο. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας το αγόρι έχασε τη ζωή του.

Φρίκη στην Ρόδο με νέα υπόθεση αλά Τοπαλούδη! Πάγωσε το νησί....

Θάνατος σοκ με 21χρονη φοιτήτρια! Μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Ένα λάθος έμελλε να στοιχίσει τη ζωή της 21χρονης Samantha Josephson, που βρέθηκε νεκρή σε ταξί!


Ήταν 2 τα ξημερώματα. Η νεαρή φοιτήτρια είχε μόλις αποχαιρετήσει τους συμφοιτητές της από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας μετά από μία βραδιά διασκέδασης.

Είχε καλέσει Uber για να τη μεταφέρει στο σπίτι της. Έτσι όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο Chevy Impala σταμάτησε μπροστά της, νόμιζε πως ήταν αυτό που είχε «φωνάξει» για να τη γυρίσει πίσω.

Όμως η Samantha δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι της. Βρέθηκε νεκρή 14 ώρες αργότερα, σε αγροτική περιοχή, περίπου 144 χιλιόμετρα από την Κολούμπια.

Η 21χρονη φοιτήτρια που μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!

Η 24χρονη Samantha. Πηγή φωτογραφίας: Aστυνομία της Columbia


Συνελήφθη ένας 24χρονος


Για τον φόνο της νεαρής φοιτήτριας συνελήφθη ο Nathaniel David Rowland. Ο νεαρός άνδρας κατηγορείται ότι την απήγαγε και στη συνέχεια τη σκότωσε, ενώ έχει προφυλακιστεί.

Η 21χρονη φοιτήτρια που μπήκε σε ταξί και βρέθηκε νεκρή!


Το αίμα της βρέθηκε στο όχημά του


Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κολούμπια ανέφερε πως οι Αρχές εντόπισαν το αίμα της 21χρονης στο αυτοκίνητο του 24χρονου συλληφθέντα.


Πώς όμως έφτασαν στα ίχνη του; Οι συμφοιτητές της Samantha άρχισαν να ανησυχούν όταν την επόμενη μέρα στη μία και μισή το μεσημέρι δεν είχαν νέα. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από μερικές ώρες και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, κυνηγοί βρήκαν τη σορό της 21χρονης σε δασώδη περιοχή στην κομητεία Clarendon.



Αφού ταυτοποιήθηκε, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν το όχημα στο οποίο είχε επιβιβαστεί την προηγούμενη νύχτα. Το εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας και όταν ζήτησαν από τον οδηγό να βγει έξω εκείνος προσπάθησε να το σκάσει.

Η Samantha ενώ περίμενε το Uber της, μην έχοντας ιδέα για το τι θα επακολουθούσε.Πηγή φωτογραφίας: Aστυνομία της Columbia


Οι έρευνες μέσα στο αυτοκίνητο, αποκάλυψαν το αίμα της Samantha στη θέση του συνοδηγού, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν διάφορα καθαριστικά και χλωρίνη προκειμένου ο κατηγορούμενος να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο. Το κινητό της φοιτήτριας εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ενώ οι κλειδαριές του αυτοκινήτου του ήταν ενεργοποιημένες ώστε να μην μπορεί κανείς να ανοίξει από μέσα την πόρτα.

Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλες λεπτομέρειες για το έγκλημα.,

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!