Βόμβα στην ελληνική αγορά! Γνωστή επιχείρηση πέταξε στον δρόμο 120 εργαζόμενους!

Η ανακοίνωση κόλαφος!

Βόμβα στην ελληνική αγορά! Γνωστή επιχείρηση πέταξε στον δρόμο 120 εργαζόμενους!

Στο δρόμο βρέθηκαν οι 120 εργαζόμενοι της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙΚΗ, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι απολύθηκαν!

Tα προβλήματα είχαν ξεκινήσει εδώ και μία διετία, καθώς οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι έκτοτε. Διαβάστε παρακάτω...

Ειχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη με το Πρωτοδικείο Άρτας να βγάζει σχετική απόφαση στις αρχές του περασμένου μήνα.

Πλέον όλοι οι εργαζόμενοι της αλλαντοβιομηχανίας απολύθηκαν και αναμένουν την διαδικασία πλειστηριασμού ελπίζοντας να βρεθεί αγοραστής ώστε να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, εκδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Άρτας για την πτώχευση της εταιρείας ΒΙ.Κ.Η. Α.Ε., μετά από αίτηση των απλήρωτων εργαζομένων. Μετά τις σχετικές διαδικασίες την Τρίτη 19 Μαρτίου απολυθήκαμε όλοι και πλέον είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πτωχεύσεων τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί της περιουσίας της εταιρείας, από τους οποίους ευελπιστούμε ότι αν υπάρχει ενδιαφερόμενος αγοραστής θα καταφέρουμε να πληρωθούμε ένα μέρος των οφειλών.

Παράλληλα θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας για το επίδομα αφερεγγυότητας του ΟΑΕΔ για τους 3 μηνιαίους μισθούς, όπως ορίζει ο νόμος.

Από δω και στο εξής στόχος μας παραμένει η επανένταξή μας στην αγορά εργασίας. Έπειτα από 3 μήνες εργασίας εκ περιτροπής και 10 περίπου μήνες σε επίσχεση εργασίας, τα περιθώρια επιβίωσης έχουν στενέψει.

Είναι τραγικό μετά από δεκαετίες προσφοράς σαν εργαζόμενοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.

Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι θα κατανοήσουν την κατάστασή μας και θα δώσουν σύντομα λύση στο πρόβλημά μας».

Βόμβα στην αγορά! Λουκέτο στην πιο κορυφαία εφημερίδα!

Τέλος εποχής! Λουκέτο σε αγαπημένα ελληνικά ζαχαροπλαστεία μετά από 37 χρόνια!

Ένα βήμα πριν το λουκέτο βρίσκεται η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, που πρωταγωνιστούσε στην αγορά των ανατολίτικων γλυκών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει ήδη πέντε καταστήματα (Χολαργός, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιάς) από τα 6 καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα περασμένα χρόνια ενώ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το έκτο κατάστημα στην Γλυφάδα.

Η ενημέρωση έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας: «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Το σήμα από τα ζαχαροπλαστεία Karavan

Παράλληλα έχει πέσει και η ιστοσελίδα της αλυσίδας.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια.

Για περισσότερα κοινωνικά θέματα, επισκεφθείτε την σχετική μας κατηγορία

TAGS