Ληστεία σε ραδιοφωνική εκπομπή! Το βίντεο ντοκουμέντο!

Απίστευτο!

Ληστεία σε ραδιοφωνική εκπομπή! Το βίντεο ντοκουμέντο!

Μια απίστευτα θρασύτατη ληστεία έγινε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής!

Ληστής μπούκαρε την ώρα που ο παρουσιαστής ήταν στον αέρα με τους καλεσμένους του. Διαβάστε παρακάτω...

Φορώντας κουκούλες μπήκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό σε πόλη της Βραζιλίας και άρπαξαν τόσο από τους καλεσμένους όσο και από τους παραγωγούς και ηχολήπτες όλα τα κινητά τηλέφωνά που βρισκόντουσαν πάνω στο τραπέζι του στούντιο.

Θύμα κλοπής πασίγνωστος celebrity! Του άρπαξαν 2,5 εκατομμύρια!

Τρόμος στο Κολωνάκι: Ληστεία με μαχαίρι μέρα-μεσημέρι!

Κουκουλοφόροι μαχαιροβγάλτες επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στο Κολωνάκι και λήστεψαν νεαρό άνδρα.

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε χθες το μεσημέρι στη Σκουφά, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους και υποτίθεται ασφαλείς δρόμους, με δύο κουκουλοφόρους με μαχαίρια να επιτίθενται σε νεαρό άνδρα, να του αρπάζουν ό,τι χρήματα είχε πάνω του και να εξαφανίζονται ανενόχλητοι στα στενά της περιοχής. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δείκτες το ρολογιού έδειχναν μία παρά τέταρτο.

Το θύμα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος πάρκαρε το μηχανάκι του στην οδό Σκουφά στον αριθμό 67 όταν οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες τον πλησίασαν και αφού το κόλλησαν το μαχαίρι στα πλευρά, τον διέταξαν να τους δώσει ο,τι χρήματα είχε στις τσέπες του.

Το σκηνικό του τρόμου με τους δύο ληστές μαχαιροβγάλτες να στριμώχνουν τον υπάλληλο και να τον απειλούν παρακολουθούσαν εμβρόντητοι από τις τζαμαρίες υπάλληλοι από καφέ και καταστήματα της περιοχής, φοβούμενοι ωστόσο να αντιδράσουν ή να σπεύσουν για βοήθεια, καθώς όπως λένε στο protothema.gr οι δράστες έδειχναν να μην αστειεύονται.

Το σκηνικό κράτησε περίπου ένα λεπτό και οι κουκουλοφόροι με λεία άγνωστο χρηματικό ποσό, εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr