Σοκ στην Πάτρα: Πα - τέρας ασελγούσε στις κόρες του με νοητική υστέρηση!

Η απόφαση τους δικαστηρίου!

Σοκ στην Πάτρα: Πα - τέρας ασελγούσε στις κόρες του με νοητική υστέρηση!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως πατέρας ασελγούσε στις κόρες του οι οποίες είχαν νοητική υστέρηση.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθισε ένας ηλικιωμένος άνδρας, στα δικαστήρια της Πάτρας, καθώς αντιμετώπιζε την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της ασέλγειας κατά συρροή σε βάρος των δύο κοριτσιών του που έχουν νοητική υστέρηση. Διαβάστε παρακάτω...

Όλο ξεκίνησαν όταν έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του ηλικιωμένου και ορίστηκε ως δικαστική συμπαραστάτρια που είχε την ευθύνη των γυναικών, η ανιψιά της.

Η ίδια προσέλαβε τρεις γυναίκες που βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας για να φροντίζουν τα δύο κορίτσια. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η δικαστική συμπαραστάτρια και οι τρεις τους παραπονούνταν ότι ο πατέρας των κοριτσιών τα βράδια ήταν «ανήσυχος, δεν κοιμόταν και πήγαινε στο δωμάτιο των κοριτσιών για να τα ξυπνήσει.

Κέρκυρα: 65χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη! Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας της!

Κάποιοι μώλωπες σε ένα από τα δύο κορίτσια και το γεγονός ότι της έδειξε πως ο πατέρας της την έπιανε σε επίμαχα σημεία την οδήγησαν στο να κάνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος των κοριτσιών.

Το ένα από τα δύο κορίτσια χτυπούσε και μούτζωνε τον πατέρα του. Γενικά είχε μία επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους γονείς της και στην πορεία κατάλαβα ότι αυτή η αντίδραση υπήρχε όταν την παρενοχλούσε» ανέφερε η μάρτυρας

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και γυναίκες που εργάστηκαν στο σπίτι προκειμένου να φροντίσουν τα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με όσα είπε ο κατηγορούμενος ήταν ανήσυχος τα βράδια και έλεγε στο ένα από τα δύο κορίτσια να πάει στο κρεβάτι της.

Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη με νοητική υστέρηση [εικόνες]

Όπως ανέφερε, όταν είδε μία μελανιά στα χέρια ενός εκ των κοριτσιών και ρώτησε πώς έγινε εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά «μου την έκανε ο πατέρας μου γιατί δεν καθόμουν»

Υπέρ του κατηγορούμενου κατέθεσε και η εγγονή του η οποία ανέφερε ότι δεν ισχύουν πάντα τα λεγόμενα της θείας της και ότι ο παππούς της είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος που αγαπά και τις δύο θείες της ως κόρες του.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Κρήτη: Καταγγελία σοκ για ασέλγεια σε βάρος 5 χρονης

Μια καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού 5 ετών ερευνούν με πολύ προσοχή τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας γείτονας 45 ετών της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος και κρατείται από την αστυνομία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν μαχαίρια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται την Παρασκευή (19/10) να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου, ενώ το κοριτσάκι θα εξεταστεί από ειδικό, πέρα από την ιατροδικαστική εξέταση που έχει ήδη πραγματοποιηθεί και από την οποία δεν διαπιστώθηκε κάτι αρνητικό.

πηγή:athensmagazine

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr