Oικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Αποκάλυψη που σοκάρει - Κλεμμένη η καραμπίνα του φονικού! Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατέρας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις!

Oικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Αποκάλυψη που σοκάρει - Κλεμμένη η καραμπίνα του φονικού! Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατέρας

Αποκάλυψη-σοκ έρχεται για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, με την καραμπίνα του φονικού να είναι κλεμμένη! Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πατέρας!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση! Διαβάστε παρακάτω...

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά μητέρα (κατά πληροφορίες ηλικίας; 21 ετών) του 4χρονου παιδιού του. Ο 27χρονος δούλευε παλαιότερα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας ενώ τελευταία απασχολούνταν σε εταιρεία με έπιπλα. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ούτε είχε νοσηλευτεί για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Το ζευγάρι συζούσε για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Για άγνωστους λόγους όμως χώρισαν και το παιδί έμενε με τον πατέρα του.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Φωτογραφίες από την αυλή του σπιτιού! Πεταμένα παιχνίδια και ρούχα του 4χρονου που δολοφονήθηκε από το πατέρα του!

Ακόμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική στιγμή που ο πατέρας αφαίρεσε την ζωή του παιδιού του, αλλά δεν έχει προσδιοριστεί και πότε ακριβώς έβαλε τέλος στη ζωή του. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας σκότωσε το παιδί στον ύπνο του το βράδυ και την επόμενη μέρα το πρωί αυτοκτόνησε, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά τη δολοφονία του 4χρονου έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα βρέθηκε πρώτη στο σημείο της τραγωδίας και ειδοποίησε την αστυνομία περίπου στις 09:00 το πρωί.

Η μητέρα προφανώς ανησύχησε όταν ο πατέρας δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, επισκέφθηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στην τραγωδία. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό το πρωί, ο οποίος ήταν από την αυτοκτονία του 27χρονου αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Η περιγραφή ενός γείτονα αποκαλύπτει ότι τα όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της τραγωδίας, ήταν τόσο φρικτά που έκαναν ακόμη και τους ίδιους να δακρύσουν. «Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα. Βγαίνοντας έκλαιγαν τα παιδιά. Ανατριχιάζω που το λέω» είπε συγκλονισμένος ο γείτονας του 27χρονου.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Παραλίγο να ξεσπάσουν σε κλάματα οι αστυνομικοί με αυτό που αντίκρισαν!

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο στο Χαλάνδρι όπου διαδραματίστηκε η οικογενειακή τραγωδία, αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα και παραλίγο να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του ο 27χρονος ο πατέρας του ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Άνδρας στραγγάλισε την σύζυγό του!

ν και έχουν αναλάβει υποθέσεις ανθρωποκτονιών, οι έμπειροι αστυνομικοί δεν άντεξαν... ξέσπασαν σε λυγμούς και βγήκαν με δάκρυα από το σπίτι, αδυνατώντας να πιστέψουν πως ένας πατέρας σκότωσε το σπλάχνο του!

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάρκυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες στη συνέχεια.
Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: '' Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας'' ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος!

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όλα συνέβησαν στην οδό Τυμφρηστού 12-14. Ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών, φέρεται να σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα του άνδρα, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμά για να δει τι συμβαίνει.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε ο στρατιωτικός την σύντροφο του ήταν...

Μπαίνοντας μέσα ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα, αντικρίζοντας νεκρούς τον τετράχρονο γιο της και δίπλα τον πατέρα του.

Οι γείτονες, που είχαν ακούσει τον πυροβολισμό, είχαν ειδοποιήσει ήδη την Αστυνομία, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να φτάνουν άμεσα στο σημείο.

Μπαίνοντας στο σπίτι έπαθαν σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα.

Η γυναίκα, σε κατάσταση ΣΟΚ είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε διάσταση με τον 27χρονο και του είχε δώσει να κρατήσει για λίγο το παιδί τους. Όπως τόνισε, ωστόσο, δεν περίμενε ποτέ ότι θα του κάνει κακό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 27χρονο στη δολοφονία του παιδιού του και στην αυτοχειρία.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί καθώς οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος σοκάρουν! Η οικογενειακή τραγωδίαστο Χαλάνδρι που έχει παγώσει το πανελλήνιο! Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: '' Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας'' ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος!

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.
Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.
Τρομοκρατημένοι οι γείτονες που ζουν κοντά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι, ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

Πώς εμπλέκεται η μητέρα στην δολοφονία του 4χρονου από τον πατέρα του! Νέες εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι! Έγκλημα στο Ελληνικό: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε ο στρατιωτικός την σύντροφο του ήταν...

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Χαλάνδρι. Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του, μόλις 4 ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 27χρονος δράστης με μια καραμπίνα πυροβόλησε το τετράχρονο γιο του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του. «Με σκοτώνει, με σκότωσε», ούρλιαζε και μπήκε σε ταξί για να σωθεί από τον άνδρα της, αντιπτέραρχο!

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους. Η γυναίκα, που είναι Ρομά, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες, όταν άκουσα πυροβολισμούς από το διαμέρισμα το πρωί της Κυριακής. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν νεκρούς τον 27χρονο και τον 4χρονο γιο του.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr