Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου...

Η σπαρακτική επιθυμία της μητέρας στο τελευταίο αντίο και οι πρώτες εικόνες!

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου...

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου, από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι.

Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο «αντίο» του 4χρονου που σκοτώθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Διαβάστε παρακάτω...

Η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι όπου 27χρονος πατέρας σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, παίζεται αυτή τη στιγμή στο νεκροταφείο Παλλήνης.

Η 21χρονη Ιωάννα σοκαρισμένη κηδεύει το παιδί και τον σύντροφό της με τους συγγενείς και φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το πρόσωπο του παιδοκτόνου και του 4χρονου!

Την περασμένη Κυριακή το πρωί η 21χρονη Ρομά πήγε στο σπίτι που έμενε ο σύντροφός της και το παιδί της αλλά μπαίνοντας μέσα βρήκε στο παιδικό δωμάτιο τα δυο άψυχα κορμιά τους. Νωρίτερα ο 27χρονος είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι του και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου...

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 4χρονου...

«Δεν αντέχω άλλο να είμαι και μάνα και πατέρας. Ο χωρισμός δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί» ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου πάνω σε ένα λευκό χαρτί που έγραψε λίγο πριν το μοιραίο.

Στο σημείωμα ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας αναφερόταν στον χωρισμό του από την 21χρονη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη και πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με μία «μεγάλη συγγνώμη».

Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε αλλά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

Οικογενειακή τραγωδία Χαλάνδρι: Παραλίγο να ξεσπάσουν σε κλάματα οι αστυνομικοί με αυτό που αντίκρισαν!

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο στο Χαλάνδρι όπου διαδραματίστηκε η οικογενειακή τραγωδία, αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα και παραλίγο να ξεσπάσουν σε κλάματα!

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του ο 27χρονος ο πατέρας του ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε βάλει τέλος στη ζωή του.Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Άνδρας στραγγάλισε την σύζυγό του!

ν και έχουν αναλάβει υποθέσεις ανθρωποκτονιών, οι έμπειροι αστυνομικοί δεν άντεξαν... ξέσπασαν σε λυγμούς και βγήκαν με δάκρυα από το σπίτι, αδυνατώντας να πιστέψουν πως ένας πατέρας σκότωσε το σπλάχνο του!

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάρκυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες στη συνέχεια.
Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: '' Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας'' ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος!

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όλα συνέβησαν στην οδό Τυμφρηστού 12-14. Ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών, φέρεται να σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα του άνδρα, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμά για να δει τι συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

ΠΗΓΗ protothema.gr