Έκρηξη σε αγωγό αερίου! Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες!

Συγκλόνισμένοι οι κάτοικοι της πειροχής!

Έκρηξη σε αγωγό αερίου! Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες!

Έκρηξη σημειώθηκε σε αγωγό αερίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άνθρωποι, ενώ ένας να χάσει την ζωή του.

Το συμβάν σημειώθηκε στην Βόρεια Καρολίνα με τους κατοίκους της πόλης Durham να είναι συγκλονισμένοι. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη προκλήθηκε όταν συνεργεία που έσκαβαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής τρύπησαν τον κεντρικό αγωγό του αερίου.

Έκρηξη σε αγωγό αερίου στη Βόρεια Καρολίνα

Από την ισχυρή έκρηξη έπεσε η πρόσοψη κεντρικού όπου στεγάζονται πολλές επιχειρήσεις. Πυκνός καπνός κάλυψε την πόλη, ενώ δημιουργήθηκε ένας μεγάλος κρατήρας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Έκρηξη με τραυματίες και κατεστραμμένα αυτοκίνητα!

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε πριν λίγο.

Οι τεχνικοί έχουν μπλοκάρει την περιοχή και προσπαθούν να μάθουν πώς συνέβη η έκρηξη. Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sputniknews.com από την έκρηξη υπήρχαν τραυματισμοί πολιτών. Η έκρηξη σημειώθηκε στην βιομηχανική περιοχή Vinsta, στην Στοκχόλμη, στην Σουηδία και η Αστυνομία κατέφθασε στο σημείο αμέσως μετά από τηλεφωνήματα περίοικων που άκουσαν τον δυνατό κρότο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοκίνητα και προσόψεις κτηρίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από την ισχύ της έκρηξης. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι ήταν σε κατάσταση σοκ με τους τραυματισμούς να μην προκαλούν ανησυχία.

O χάρτης από το σημείο της έκρηξης στην Σουηδία