Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Νέα στοιχεία στη δικογραφία!

Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Καυγά με τον 56χρονο Αυστραλό με καταγωγή από τον Λίβανο που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης την 1η Μαρτίου, στη λ.Βουλιαγμένης, φέρεται να είχε μερικές εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Η αστυνομία αναζητώντας τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή προσπαθεί να συνθέσει πλήρως το παζλ των κινήσεών του ένα μεγάλο διάστημα πριν από τη δολοφονία του, ώστε να βρει ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο Βούλγαρο που έχει ήδη προφυλακισθεί ως φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ενώ ως συνεργός του αναζητείται ο αδελφός του. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από tovima.gr, o Γιάννης Μακρής φέρεται να είχε έρθει σε σύγκρουση με Αλβανούς ποινικούς που φέρονται ότι είχαν μεσολαβήσει ώστε να του επιστραφεί ένα πολυτελές τζιπ που του είχαν κλέψει από το σπίτι του. Το αντίτιμο της «μεσολάβησης» ήταν 10.000 ευρώ, ωστόσο, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα άλμπουμ με φωτογραφίας της συζύγου του Γιάννη Μακρή, του μοντέλου Βικτώριας Καρύδα, το οποίος δεν επεστράφη ποτέ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται στοιχεία και καταθέσεις από τη δικογραφία ο δολοφονηθείς επιχειρηματίας φέρεται να είχε φιλονικήσει με υπευθύνους εταιρειών στην Μύκονο σε κρατικό διαγωνισμό για έργο καθαρισμού ενώ είχε προκληθεί επεισόδιο σε μπαρ του «νησιού των Ανέμων» σε συνάντηση του με Λιβανέζο επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αντιδικίες από την περίοδο που διέμενε στην Αυστραλία.

Για τους αστυνομικούς ιδιαίτερα σημαντική κρίθηκε η κατάθεση του πατέρα του θύματος, καθώς φαίνεται να ήξερε πολλά -όπως ήταν φυσικό- για τις επαγγελματικές κινήσεις του γιου του. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από όλη την έρευνα δεν έχουν ακόμη οδηγήσει στην απάντηση του βασικού ερωτήματος για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας: Ποιός και γιατί έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 46χρονου.

Ξέσπασε σε δάκρυα η Βικτώρια Καρύδα όταν ο εκτελεστής ήταν στον ανακριτή! Διαβάστε τι συνέβη: Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό: "Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή"

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: «Έλιωσε» στην ανακρίτρια η Βικτώρια Καρύδα - Βρήκε το όπλο του συζύγου της! (βίντεο)

Ο Βικτώρια Καρύδα φέρεται να κατέθεσε τρεις φορές στην ανακρίτρια για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, ενώ βρήκε και το όπλο του συζύγου της!

Ποια είναι τα νέα στοιχεία;

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR η Βικτώρια Καρύδα προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε τις αρχές για να φθάσουν στα ίχνη του εκτελεστή και κατέθεσε τρεις φορές.

Στην τελευταία μάλιστα παρέδωσε το όπλο του Γιάννη Μακρή, το οποίο ανακάλυψε εντελώς τυχαία μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στο σπίτι του. Η ίδια δήλωσε ότι αγνοούσε την ύπαρξη του.

Δείτε το βίντεο

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Σοκάρει η απολογία του Βούλγαρου εκτελεστή!

Σοκάρει η απολογία που έδωσε ο Βούλγαρος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή, για τα όσα έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο έξω από το σπίτι του στην Βούλα!

Αν ο Βούλγαρος κατά την απολογία του, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, αρνήθηκε τα πάντα, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 31χρονος σε ερώτηση της ανακρίτριας για τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα, φέρεται να απάντησε: «Γιατί μου αρέσει να κάνω διακοπές στην Ελλάδα και γιατί θα ήθελα να ανοίξω μια επιχείρηση. Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη».

Τώρα όσον αφορά στα αυτοκίνητα που άλλαξε μέχρι τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του: «Το ένα από τα 3 οχήματα το άλλαξα τον Οκτώβριο γιατί ήταν μικρό και επειδή ήμουν μεγαλόσωμος δεν με χωρούσε. Το δεύτερο αυτοκίνητο μου το έσπασαν, ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενα στη Γλυφάδα. Αυτός που το έσπασε μου πήρε κι όλα τα προσωπικά έγγραφα που είχα στο αυτοκίνητο. Όλα τα αυτοκίνητα τα είχα νοικιάσει στο όνομά μου όπως και το τηλέφωνο που έχω».

Παράλληλα ο 31χρονος Βούλγαρος είπε στην απολογία του πως δεν είναι εκείνος που φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τον Γιάννη Μακρή. Ο ίδιος κατέθεσε «Δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», αναφέρει το Πρώτο Θέμα.