Νέο έκτακτο μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ!

«Έσκασε» τώρα!

Νέο έκτακτο μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ!

Νέο έκτακτο επίδομα ύψους 100 ευρώ ήρθε μόλις τώρα και σας αφορά όλους!

Ποιοι μπορούν να το πάρουν; Διαβάστε παρακάτω...

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα χορηγεί σε μονογονεϊκές οικογένειες εκατό ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου).

Το επίδομα θα χορηγείται με εισοδηματικά κριτήρια τα 15.000 ευρώ ετήσιο οικογενειακό εισόδημα για ένα παιδί και 20.000 ευρώ για δύο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η χορήγηση θα γίνεται με την κάλυψη της όποιας διαφοράς προκύψει από το αντίστοιχο επίδομα που δίδει ο ΟΠΕΚΑ.

Για την καταβολή από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει ο αιτών γονέας να προσκομίσει την ηλεκτρονική κατάσταση που θα του εκδίδει ο ΟΠΕΚΑ, στον οποίο θα πρέπει να απευθύνεται κατ’ αρχάς.

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται η αφαίρεση του όποιου ποσού καταβάλλει ο ΟΠΕΚΑ, μετά την καταβολή του δεύτερου διμήνου κάθε έτους, οπότε και διαμορφώνονται τα τελικά ποσά πληρωμής, σύμφωνα με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του προηγούμενου έτους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι καταβολές του μονογονεϊκού επιδόματος από τον ΕΔΟΕΑΠ θα πραγματοποιούνται κάθε εξάμηνο. Δηλαδή τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο.

Τεράστια ανάσα! Ποιοι θα λάβουν ξαφνικά χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα!

Επιδόματα μαμούθ με χιλιάδες ευρώ! Ποιοι Έλληνες θα βρείτε ξαφνικά χρήματα στον λογαριασμό σας;

Επιδόματα μαμούθ με χιλιάδες ευρώ αν ανήκετε σε συγκεκριμένες κατηγορίες! Δείτε αναλυτικά ποιοι Έλληνες θα βρείτε ξαφνικά χρήματα στον λογαριασμό σας;

Οι φορείς και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πληρώσουν τα επιδόματα νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία, και συγκεκριμένα πριν το Πάσχα.

Επιπλέον, βάσει της εργατικής νομοθεσίας έως τη Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να λάβουν το Δώρο Πάσχα. Επιπλέον, δείτε τι ισχύει και με ένα ακόμα επίδομα: Έσκασε έκτακτο επίδομα! Βαθιά ανάσα για τους άνεργους!

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν όλες οι πληρωμές προς τους συνταξιούχους και συγκεκριμένα:

Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, όπως και το πρώην ΙΚΑ. Μία μέρα νωρίτερα, Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις όσων προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον πρώην ΟΓΑ. Όλες οι επικουρικές συντάξεις, όπως ανακοίνωσε το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), θα καταβληθούν στους δικαιούχους τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.

Πριν από το Πάσχα, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχεδιάζει την καταβολή των προβλεπόμενων ποσών στους δικαιούχους των προγραμμάτων του. Οι πιθανότερες ημερομηνίες είναι τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και έως τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Πιθανότατα τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου θα καταβληθεί για πρώτη φορά και το επίδομα ενοικίου, στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν εντός Μαρτίου. Στην πρώτη πληρωμή του επιδόματος, θα συμπεριληφθούν όσοι έχουν υποβάλει αίτηση που έχει εγκριθεί εντός του Μαρτίου. Θα λάβουν, μάλιστα, και αναδρομικά ποσά, για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), ενώ για τις ίδιες ημέρες σχεδιάζεται η πληρωμή των αναπηρικών, διατροφικών και λοιπών προνοιακών επιδομάτων (στεγαστικής συνδρομής και ομογενών) και μάλιστα αναδρομικά για τους μήνες έως και τον Απρίλιο.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο ΟΑΕΔ θα προχωρήσει στην καταβολή Δώρου Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής μητρότητας.Τέλος, έχει προγραμματιστεί και η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων για τους μακροχρόνια ανέργους και των βοηθημάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.