Έκτακτο: 30χρονη πέταξε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Νεκρό το μωράκι!

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη!

Έκτακτο: 30χρονη πέταξε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Νεκρό το μωράκι!

Μία 30χρονη γυναίκα πέταξε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με το μωράκι να έχει χάσει τη ζωή του!

Το συμβάν έγινε γνωστό μετά από καταγγελία! Διαβάστε παρακάτω..

Μια 30χρονη γυναίκα πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο!

Σύμφωνα με το filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν η μάνα του το πέταξε στον κάδο και όπως είναι φυσικό, οι πληροφορίες ελέγχονται προσεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε επιπλοκές από γέννα. Αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο και χειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Όλα δείχνουν πως η 30χρονη γέννησε, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί και πέταξε το βρέφος της, στα σκουπίδια.

Σοκ στη Λάρισα: Βρήκε νεκρή την αδερφή της μέσα σε...

Την ίδια της την αδερφή νεκρή αντίκρυσε μια γυναίκα, μπαίνοντας σε κεντρικό κατάστημα στην πόλη της Λάρισας, το πρωί της Πέμπτης.

Η γυναίκα – περίπου 60 ετών – βρίσκονταν μέσα στο τυροπιτάδικο, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Πατρόκλου, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της. Η αδερφή της μπήκε επίσης στο κατάστημα και την είδε στο έδαφος.

Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ενώ σύντομα αφίχθη και η Μονάδα, με τους διασώστες να καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες ώστε να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ τα ακριβή αίτια θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Έκρηξη στο Παγκράτι: Μεγάλες ζημιές σε διπλανό κατάστημα!

Έκρηξη σημειώθηκε στο Παγκράτι και σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές σε διπλανό κατάστημα.

Νέα έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή του Παγκρατίου, και συγκεκριμένα στον κεντρικότερο δρόμο, την οδό Φιλολάου.


Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς το ΑΤΜ, όμως υπέστη σοβαρότατες ζημιές και ένα κρεοπωλείο που στεγάζεται ακριβώς δίπλα του.

Οι δράστες αποχώρησαν με τα χρήματα, από την ανατίναξη δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ όπως αναφέρει η αστυνομία η ζημιά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη μιας και ακριβώς δίπλα από το ΑΤΜ υπάρχουν σωλήνες φυσικού αερίου.